Rezervoare WC eficiente

0

Rezervoare WC eficiente – ești foarte sensibil la tendințele eco și dornic să limitezi risipirea resurselor de apă? Banalul WC îți poate rezerva mari surprize – prin mecanisme de vârf încorporate care pot asigura igiena cu o cantitate limitată de apă sau care pot recupera apa menajeră de la chiuvetă. Majoritatea producătorilor de top au în portofoliu rezervoare WC eficiente, iar câteva modele vei regăsi în selecția de mai jos.

Citește și Baie moderna, înspirată din natură.

1.Echipat și discret – sistem sanitar Grohe Rapid SL cu rezervor de apă de 6-9 litri, pentru instalare pe pereți sau pe pereți de compartimentare (1,13 m înălțime de montaj), disponibil complet pre-asamblat. Prevăzut cu ventil pneumatic de evacuare cu trei moduri de operare (spălare lungă sau start/stop sau spălare scurtă). Mecanismele sunt utilate cu tehnologie Grohe Whisper® ce reduce transferul de zgomot către structura clădirii pentru o operare silențioasă. Dimensiuni L 50 x l 16,5 x h 113 cm. De la Grohe.

rezervoare wc

Sistem sanitar pentru WC Grohe Rapid SL. Foto: Grohe

2.Evoluat și inovator. Sistemul W+W (toaletă + lavoar) are la bază un concept revoluționar, de recuperare și filtrare a apei de la chiuvetă pentru a fi reutilizată la WC. Produsul ilustrează cel mai bine tehnologia Roca pentru conceptul „Reutilizarea apei”: apa din lavoar este folosită pentru a umple rezervorul toaletei, iar sistemul automat de curățare previne apariția bacteriilor în apă și a mirosului neplăcut. Dimensiuni: L 86 x l 50 x h 76 cm. De la Roca.

rezervoare wc
Sistem W+W (toaletă și lavoar) cu design inovator, ce permite economisirea apei cu pînă la 25%. Foto: Roca

Citește și Baie marina – idei de amenajare.

3. Design și eficiență. Modelul Geberit Monolith este o combinație între rezervoarele aparente și cele încastrate și are un consum economic de apă. Unitatea de bază este realizată din sticlă și aluminiu periat, cu un design distins cu numeroase premii internaționale. L 48,5 x l 10,6 x h 101 cm. De la Geberit.

rezervoare wc

Rezervorul Geberit Monolith. Foto: Geberit.

Alege rezervoare WC cu sisteme care limitează mult consumul de apă!

Citește și Baterii colorate in baie.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 8/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply