Revoluția somnului: cum saltele la comandă de la Askona îți îmbunătățesc starea de bine

0

Somnul de calitate este elementul esențial al unui stil de viață sănătos. Condiția fizică și stabilitatea emoțională a fiecărei persoane sunt afectate de acesta. Askona are soluții pentru un somn sănătos: magazinul oferă o gamă largă de produse concepute pentru a asigura un mediu confortabil de dormit, printre care saltele la comandă, paturi, perne și multe altele.

Somnul adecvat în timpul nopții este principalul proces de recuperare a corpului. Acesta este momentul în care metabolismul și echilibrul hormonal sunt activate, sunt produse melatonina și hormonul de creștere, energia este regenerată și celulele deteriorate sunt reparate. În plus, somnul întărește sistemul imunitar, ajutând astfel organismul să lupte împotriva bolilor și să repare țesuturile deteriorate.

Saltelele la comandă  joacă un rol important în recuperarea activă a corpului. Acestea ameliorează stresul și reduc nivelul de anxietate în timpul perioadei de odihnă de peste noapte, ajutând la refacerea resurselor psihologice ale organismului. Dormitul pe aceste tipuri de saltele la comandă crește concentrarea, îmbunătățește memoria și atenția. Somnul sănătos și calitativ are ca rezultat eficiența sporită și o stare de bună dispoziție.

Componentele de bază ale unui loc ideal de dormit includ:

  • Saltele la comandă, adaptate caracteristicilor individuale ale fiecărui individ în parte
  • Perne care se potrivesc cu poziția preferată de dormit: pe burtă, pe lateral sau pe spate.
  • Lenjerie de pat plăcută la atingere, potrivită pentru regimul de temperatură  ales.
  • Crearea unei atmosfere confortabile, la care contribuie o  iluminare potrivit și un aer curat.

În alegerea fiecărui produs în parte trebuie luată în considerare și dimensiunea patului, precum și ușurința de îngrijire a produsului.

Saltele la comandă, varietate și selecția lor

Experții recomandă să acordați atenție dimensiunii, gradului de fermitate și materialului de umplutură ale oricărei saltele la comandă. De asemenea, este recomandat să consultați un medic dacă aveți probleme de sănătate. Saltelele ortopedice la comandă au scopul de a preveni și ajuta în cazul afecțiunilor sistemului musculo-scheletic. Acestea oferă suport optim întregului corp datorită unei unități speciale de arcuri și a diferitelor straturi de material.

Pentru a obține un efect ortopedic și mai mare, pot fi achiziționate saltele la comandă suplimentare, fără arcuri. Aceste modele sunt durabile și ușor de transportat. Atunci când alegeți un material de umplutură, merită să acordați atenție fermității, durabilității, proprietăților hipoalergenice și efectului de memorie.

Saltelele la comandă  trebuie alese atât în ​​funcție de înălțimea fiecăruia dintre noi (cu aproximativ 20 cm mai mult), cât și de dimensiunea patului. Grosimea produsului afectează și calitatea acestuia. Vârsta, greutatea, condițiile medicale individuale vor ajuta la determinarea gradului optim de fermitate al unei saltele la comandă. De exemplu, pentru a gestiona durerile de cap și disconfortul din regiunea lombară, se recomandă o saltea cu un nivel mediu de fermitate, în timp ce saltelele ortopedice moi sunt potrivite pentru persoanele în vârstă cu osteoartrita. Sunt disponibile și saltele la comandă cu două fețe cu diferite grade de fermitate.

Aveți încredere în recomandările specialiștilor și alegeți-vă de la Askona saltele la comandă perfecte nevoilor dvs. Toate produsele sunt concepute în colaborare cu experți de top în domeniul medical pentru a răspunde celor mai elaborate nevoi.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply