Revista Practic Idei, editia de august, acum la chioscuri!

0

01 COPERTA.inddNumărul de august al revistei Practic Idei vă invită să aflați despre cum se lucrează o ie tradițională, cum se croșetează genți elegante și cum se repară o față de masă din macrame.

Aveți o grădină de legume? Atunci informați-vă din acest număr despre cum să combateți dăunătorii și cum să puneți pe picioare o cultură bio de roșii ce nu necesită mult spațiu.

Pentru iubitorii de frumos, Practic Idei dezvăluie și luna aceasta secretele creșterii unor plante decorative prin flori ca năsturei, trandafiri, mușcate, gladiole sau floarea-pasiunii.

Descoperiți povești emoționante despre animale de companie salvate de pe stradă și crescute în familiile cititorilor noștri, precum și informații utile despre creșterea iepurilor de casă.

Spre final, clătiți-vă ochii și încântați-vă sufletele cu jurnale de călătorie din Franța, Austria, Spania, dar și de pe teritoriul frumoasei noastre țări, de la mare până la munte.

Și nu uitați să puneți în aplicare sfaturile pentru idei de afaceri trimise de cititori și-apoi să ne povestiți cum au mers!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply