Nu rata ediția de vară 2019 a revistei Casa și grădina!

0
Nu rata ediția de vară a revistei Casa și grădina, din 14 iulie la toate punctele de difuzare a presei!
Vara e timpul renovărilor, al reamenajărilor, dar și al relaxării!
Cel mai nou număr al revistei tale preferate de amenajări interioare și grădini îți dezvăluie noutățile lunii, te poartă prin opt destinații de vacanță unde accentul se pune pe design, confort și experiență și îți propune multe idei proaspete și inspirate de vară!
Revista Casa și grădina de vară
Piscina de pe acoperișul fierbinte
O terasă generoasă sau un acoperiş plat amenajat cu un loc de luat masa, câteva şezlonguri de întins la soare, multă verdeaţă… ce ţi-ai putea dori mai mult? Hai să complicăm puţin lucrurile cu o piscină răcoroasă la înălţime! Cu o planificare bună ună și puțină ingeniozitate, poți să economisești spațiu, să câștigi intimitate și să te bucuri de priveliști încântătoare.
The White Loft din Cișmigiu
Cu mai bine de un deceniu în urmă, fotografa Olga Thomas pleca din Bucureşti pentru a deschide primul său studio tocmai în Milwaukee. L-a numit The White Loft. Ani mai târziu, câteva fotografii cu un apartament vechi, de vânzare în Cişmigiu, o determină pe Olga să creeze un nou spaţiu cu o atmosferă aparte, înapoi în oraşul său natal.
De-a arhitectura în școala mea
Un program educaţional început acum mai bine de şase ani, prin care iniţiatorii îşi doresc atât promovarea educaţiei de arhitectură în şcoli, cât şi de mediu construit de calitate ca responsabilitate civică, îşi arată roadele. Elevii de la şcolile Frasin şi Bucşoaia din Suceava, coordonaţi de profesor Simona Elena Covrig şi de arhitect Iulia Cosovanu, au pus în practică un proiect gândit pentru şcoala lor. Despre acesta am vorbit cu arhitect Iulia Cosovanu.
Au chemat pădurea în grădină
Proprietarii au vrut să-şi transforme curtea banală într-un colţişor intim şi răcoros, plin de naturaleţe, rupt parcă din farmecul munţilor. Patru zile ploioase mai târziu, ajutaţi de o mică echipă de peisagişti şi grădinari creativi, şi-au văzut visul cu ochii.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply