Renovarea de primavara

0

Citeste mai jos ce trebuie sa faci in casa ta la inceput de primavara. Cateva modificari mici pe ici pe colo nu strica niciodata.

Incepe cu un plan

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa scrii pe o foaie de hartie pe o coloana ce vrei sa faci, pe alta ce trebuie sa repari. Astfel vei avea o idee mai clara despre cum sa incepi renovarea, care sunt prioritatile si ce poate sa mai astepte.

Buget si prioritati

Apoi, in mod evident, trebuie sa iti stabilesti si bugetul de care dispui. O data pentru materialele pe care vrei sa le cumperi, dar si pentru mesterul cu care vrei sa colaborezi. In cazul in care apelezi la serviciile unui mester, vorbeste cu el despre lista de mai sus. Spune-i sa te sfatuiasca sincer in legatura cu planurile tale – care sunt realizabile si care nu.

Ce sa il intrebi pe mester

In primul rand trebuie sa stii daca il vei plati la ora sau pe proiect. Apoi daca sa zicem ca te razgandesti pe parcursul lucrarilor cum va fi taxat acest lucru. Cati clienti are in prezent si daca are recomandari. Si nu in ultimul rand daca iti poate termina lucrarile in timpul pe care l-ai stabilit tu. Este foarte important sa simti ca comunici bine cu cel care iti va repara casa!

Stabileste-ti un deadline pentru terminarea lucrarilor, doar nu vrei sa te prinda Pastele cu casa in dezordine. Programeaza-ti orice lucrare care necesita timp cu o luna inainte.

Link-uri utile: www.bricostore.ro, www.ikea.ro/content/index.asp, www.cesarom.ro, www.policolor.ro/index.php?location=constructori1, www.deko-professional.ro/index.php, www.iris-color.ro/pages/1


Articol EXCLUSIV online
Text: Draghici Elena
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply