Reguli in decoratiuni care pot fi incalcate

0

Reguli in decoratiuni care pot fi incalcate (2)Exista o suma de reguli in decoratiuni interioare care nu pot fi incalcate, dar exista si reguli pe care le poti trece cu vederea. Principiul conform caruia este frumos ce-mi place mie, functioneaza si cand este vorba despre o serie de reguli in decoratiuni, mai ales ca rezultatele sunt mai mult decat interesante.

Iata cateva reguli in decoratiuni pe care le poti incalca fara nici un fel de teama

Plafonul trebuie să fie alb. Aceasta este una din regulile nescrie pe care o poti incalca. Un plafon colorat face toata incaperea mult mai vie si mult mai interesanta. Un sfat: alege nuante putin mai deschise sau cu doar cateva tonuri mai inchise decat peretii.

Citeste si: Trucuri care dau stralucire simplu si ieftin in casa ta

In lista cu reguli in decoratiuni exista si aceea ca diferite modele de tesaturi nu pot fi amestecate. Gresit si pagubos. Modelele florale se pot combina cu cele geometrice. Singurul element pe care trebuie sa-l aiba in comun este acela a compatibilitatii in ceea ce priveste tonurile. Pentru a face aceasta combinate este bine ca imprimeurile folosite sa fie cat mai putin incarcate.

Citeste si: Decor simplu si mobila putinaReguli in decoratiuni care pot fi incalcate (4)

Scaune de luat masa trebuie sa se potriveasca. Acesta este unul din miturile cele mai comune cand vine vorba despre decoratiuni interioare, dar poate fi incalcat fara nici un fel de retineri. Efectul este unul mai mult decat placut.

Reguli in decoratiuni care pot fi incalcate (3)Peretii negri sunt deprimanti. Fals. Aceasta este una din acele reguli in decoratiuni interioare care poate fi incalcata fara probleme. Exista camere care au pereti negri si care sunt mai vesele si mai confortabile estetic decat cele mai colorate camere.

Citeste si: Bucatarie cu mobila neagra

Toate finisajele trebuie sa fie identice. In fapt aceasta este una din acele reguli pe care le poti incalca fara retineri. De fapt poti da personalitate unei incaperi daca finisajele folosite sunt diferite. Contrastul este cel care le va pune in valoare.

Se spune ca este nevoie de accente de culoare in fiecare camera. Nu este adevarat. O camera monocroma, monotona din punct de vedere al culorilor poate sa fie extrem de placuta.

Sursa: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply