Citeste REGULAMENTUL CONCURSULUI “Castiga cu Ceresit RE-NEW un set pentru reimprospatarea rosturilor din baie”

0

Ceresit_KV_RE-NEW_Concurs_1000x814px
SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR

1.1.Organizatorul Concursului “Castiga cu Ceresit RE-NEW un set pentru reimprospatarea rosturilor din baie” este BURDA ROMÂNIA S.R.L cu sediul în Bucureşti, Bd. Decebal nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 3, Sector 3, înmatriculată în R.C. sub nr. J40/25628/1994, C.U.I. R 6646770

Concursul este organizat in parteneriat cu Agentia de publicitate BABEL COMMUNICATIONS S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Emil Pangratti, nr. 2A, sector 1, numar de ordine in Registrul Comertului J40/5277/1998, cod de inregistrare fiscala RO 10630275 avand numar de operator de date cu caracter personal 10212, in favoarea HENKEL ROMANIA S.R.L.

1.2.Pentru aducerea la cunostinta publicului, Regulamentul Oficial este intocmit si este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.casa-gradina.ro. De asemenea, Regulamentul va fi disponibil in copie, in mod gratuit, oricarei persoane interesate, printr-o solicitare scrisa, trimisa la adresele:

 • HENKEL ROMANIA S.R.L. (punct de lucru) Mun. Bucuresti, Scoala Herastrau Business Center, Str. Daniel Danielopolu nr 4-6, Sector 1, Cod Postal 014134;
 • BABEL COMMUNICATIONS S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Emil Pangratti, nr. 2A, sector 1, cod postal 011848;
 • BURDA ROMÂNIA S.R.L cu sediul în Bucureşti, Bd. Decebal nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 3, Sector 3.

1.3. Participantii la concurs se obliga sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al concursului (denumit in continuare “Regulamentul Oficial” sau “Regulamentul”). Prin participarea la acest concurs, participantii declara ca au luat la cunostinta, respecta, sunt de acord si se conformeaza tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament pe care le accepta ca atare, precum si faptul ca sunt de acord cu prelucrarea datelor lor cu caracter personal.

1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial pe parcursul concursului, cu informarea prealabila a publicului asupra modificarilor care se vor aduce.

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI. PARTICIPANTI.

2.1. Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia romana si se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil in Romania sau rezidente in Romania, care au implinit 18 ani la data inceperii concursului si care detin un cont personal pe pagina de socializare Facebook.

2.2. Nu au dreptul de a participa la concurs: angajatii  Organizatorului, ai societatii HENKEL ROMANIA S.R.L., ai societatii BABEL COMMUNICATIONS S.R.L. si ai altor entitati implicate in organizarea si derularea concursului, rudele si afinii acestor angajati, pana la gradul IV inclusiv.

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

3.1. Concursul va incepe in data de 06 iunie 2016, ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 19 iunie 2016, ora 23:59:59, ora Romaniei.

3.2. Orice participare la concurs trimisa inainte de data de 06 iunie 2016, orele 00:00:00 sau dupa data de 19 iunie 2016, orele 23:59:59, nu va fi luata in considerare de Organizator.

SECTIUNEA 4. PREMII

4.1. Se acorda 30 premii constand seturi de produse CERESIT compuse dintr-un flacon Ceresit Re-New si un recipient Ceresit Stop Mucegaiului.

4.1.2. Valoarea unui set oferit ca premiu este de 33 lei (TVA inclus).

4.1.3. Valoarea totala a premiilor este de 990 lei (TVA inclus).

4.2. Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestui concurs nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor / caracteristicilor premiului.

4.3. Castigatorii concursului sunt singurii beneficiari al premiilor atribuite.

4.4. Premiile acordate in cadrul prezentului concurs vor fi livrate sau inmanate doar pe teritoriul Romaniei.

SECTIUNEA 5. PROMOVAREA CONCURSULUI. MEDIATIZAREA REGULAMENTULUI DE PARTICIPARE SI ANUNTAREA CASTIGATORULUI.

5.1. Concursul este organizat pe site-ul www.casa-gradina.ro.

5.2. Pentru aducerea la cunostinta publicului, Regulamentul Oficial al concursului este intocmit si este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.casa-gradina.ro.

5.3. Numele castigatorilor vor fi anuntate pe pagina de facebook https://www.facebook.com/casa-gradina si pe site-ul www.casa-gradina.ro  in cursul zilei de 24 iunie 2016, incepand cu ora 12:00.

SECTIUNEA 6. TEMA SI DESFASURAREA CONCURSULUI. DECLARAREA CASTIGATORILOR.

6.1. Denumirea concursului este “Cum credeti ca ar putea sa schimbe Ceresit RE-NEW aspectul baii dumneavoastra?”

6.2. In perioada 06 iunie 2016 ora 00:00:00, ora Romaniei – 19 iunie 2016 ora 23:59:59, ora Romaniei, participantii care doresc sa participe la concurs trebuie sa urmeze pasii urmatori:

– sa acceseze pagina de concurs din site-ul casa-gradina.ro.

– sa raspunda la intrebarea de concurs din formular si sa lase datele personale pentru a putea fi contactat ulterior, daca va fi desemnat castigator.

SECTIUNEA 7. COMISIA.

7.1. La finalul perioadei concursului, o comisie a Organizatorului formata din 3 membri va analiza comentariile postate si va premia 30 participanti care au postat cele mai creative si interesante raspunsuri.

7.2. Eventualele contestatii formulate fata de decizia comisiei vor fi acceptate in termen de 24 de ore lucratoare de la anuntarea publica a deciziei acesteia si solutionate cu celeritate, in termen de 24 de ore lucratoare de la primire. Solutionarea contestatiei se face de catre comisie, decizia finala fiind definitiva.

7.3. Prin participarea la concurs, participantul declara in mod expres si fara echivoc, urmatoarele:

 1. A citit prezentul regulament, a inteles si este de acord cu condiţiile de participare.
 2. Este de acord ca numele său să fie menţionat ca autor al comentariului.
 3. Este de acord cu publicarea numelui sau pe  site-ul casa-gradina.ro si pe pagina de Facebook Casa si Gradina.
 4. Acorda Organizatorului drepturi depline asupra textului comentariului postat fara nicio alta compensare financiara sau de alta natura.

7.4. Odată cu participarea la concurs, participantii acordă Organizatorului si partenerilor acestuia mentionati in prezentul regulament un drept de folosinta exclusiv, irevocabil şi pe termen nelimitat, pentru a folosi textele postate pentru activitatea interna din cadrul departamentului de PR.

7.4.1. Acest drept cuprinde posibilitatea de publicare, de multiplicare, de ilustrare şi de difuzare in orice mediu si pe orice suport în scop de publicitate proprie  a Organizatorului.

7.4.2. Pentru această permisiune nu se achită niciun fel de onorarii şi nicio remuneraţie.

7.5. Retragerea comentariilor din concurs de către participanti nu este posibila.

7.6. Organizatorul, HENKEL ROMANIA S.R.L., BABEL COMMUNICATIONS S.R.L. și BURDA ROMÂNIA S.R.L  nu isi asuma raspunderea pentru niciun text insusit in mod ilegal de catre concurenti si postat pe pagina concursului si nu pot fi facuti responsabili pentru incalcarea dreptului de autor sau a altor drepturi.

7.7. Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii la acest concurs.

7.8. In cazul in care concurentul este minor, raspunderea pentru comentariile transmise precum si pentru orice consecinte ce ar putea decurge din participarea la acest concurs va reveni parintelui sau ocrotitorului legal conform legislatiei civile.

7.9. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza participarea la concurs  a unui participant pe motiv de neconcordanta cu cerintele  impuse prin prezentul Regulament sau daca se considera ca inscrierea respectiva prejudiciaza imaginea Organizatorului, HENKEL ROMANIA S.R.L., BURDA ROMÂNIA S.R.L  si BABEL COMMUNICATIONS S.R.L. sau a altor persoane.

7.10. Vor fi excluse din concurs textele care:

 • contin indemnuri la orice forma de violenta sau descriu scene in care se produce durere cuiva, scene de violenta sexuala sau de cruzime;
 • indeamna la incalcarea legii sau orice modalitate prin care aceasta ar putea fi incalcata;
 • indeamna la consum de droguri ilegale;
 • promoveaza rasismul, sexismul, homofobia, discriminarea etnica, sociala, rasiala, religioasa sau orice fel de discriminare;
 • au caracter ofensator, injurios, abuziv, indecent, calomniator sau obscen;
 • pot aduce prejudicii unei persoane, unei afaceri sau unei intreprinderi;
 • sunt in mod notoriu cunoscute ca fiind protejate de drepturi de autor care nu apartin concurentului;
 • promoveaza  pornografia;
 • contin publicitate sau materiale promotionale ale unor competitori directi sau indirecti ai Organizatorului, HENKEL ROMANIA S.R.L. si BABEL COMMUNICATIONS S.R.L.

7.11. Toate comentariile vor fi moderate si Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge textele care se incadreaza intr-una din categoriile de mai sus (7.10) fara a fi obligati sa-si justifice decizia.

7.12. Organizatorul concursului  BURDA ROMANIA S.R.L.,  HENKEL ROMANIA S.R.L. si BABEL COMMUNICATIONS S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru:

 • Inscrierile in concurs si comentariile care nu au ajuns la destinatie din cauza unor defectiuni tehnice ale serverelor de internet sau a oricaror altor defectiuni tehnice care nu sunt cauzate de Organizator partenerii acestuia mentionati in prezentul regulament;
 • Situatiile in care datele completate in formularul de concurs sunt false sau vadit eronate;
 • Participarea la concurs cu incalcarea prevederilor prezentului regulament si depistarea ulterioara a acestui fapt.

SECTIUNEA 8. VALIDAREA CASTIGATORILOR SI ACORDAREA PREMIILOR

8.1. Lista castigatorilor va fi postata pe pagina de facebook https://www.facebook.com/casa-gradina  si pe site-ul www.casa-gradina.ro  in cursul zilei de 24 iunie 2016.

8.2. Participantii desemnati castigatori trebuie sa-si trimita datele personale (nume, prenume, numar de telefon si adresa) prin intermediul emailului, prin care vor fi contactati pentru confirmare.

8.3. Data limita pentru transmiterea datelor prevazute la 8.2. este 28 iunie 2016 orele 23:59:59, sanctiunea neindeplinirii acestei obligatii fiind decaderea din dreptul de a intra in posesia premiului.

8.4. In cazul in care, din motive ce nu tin de Organizator  sau partenerii acestuia mentionati in prezentul regulament, premiul nu se poate acorda, acesta va ramane la dispozitia HENKEL ROMANIA S.R.L.

8.5. Premiul va fi livrat prin curier rapid in termen de maximum 30 zile de la furnizarea datelor castigatorilor, la adresa postala indicata de castigator, aflata pe teritoriul Romaniei. Cheltuielile de livrare (ambalare, transport si inmanare) sunt suportate de HENKEL ROMANIA S.R.L.  Inmanarea premiului se face in baza unui proces verbal de predare primire.

8.6. Organizatorul si partenerii acestuia mentionati in prezentul regulament nu-si asuma raspunderea pentru neindeplinirea, sau indeplinirea cu intarziere si/sau in conditii defectuoase, a serviciilor de livrare de catre firma de curierat.

8.7. Organizatorul nu-si asuma raspunderea pentru calitatea sau viciile ascunse ale premiilor acordate in acest concurs. Producatorul/importatorul obiectului oferit ca premiu in cadrul acestui Concurs va remedia orice defect in termenii si conditiile stipulate in certificatul de garantie care va insoti obiectul oferit ca premiu, dupa caz.

SECTIUNEA 9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

9.1. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

9.2. Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii concursului isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului si a partenerilor sai in vederea atribuirii premiilor. La cererea expresa a castigatorilor, Organizatorul va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, castigatorii premiilor Concursului vor trimite pe adresa Agentiei BABEL COMMUNICATIONS S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Emil Pangratti, nr. 2A, sector 1, cod postal 011848, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

9.3. In scopul atribuirii premiului se vor prelucra urmatoarele date cu caracter personal ale castigatorului: nume si prenume, telefon, adresa postala, adresa electronica.

9.4. Imaginea, vocea si datele personale ale participantilor castigatori vor putea fi folosite in scopuri publicitare de catre Organizator sau partenerii sai contractuali, in scopuri de marketing si publicitate, in diverse materiale tiparite, audio sau video, fara nici un fel de compensare suplimentara in afara premiului acordat, numai in conditiile obtinerii acordului Participantilor in acest sens, exprimat in mod liber, expres si neechivoc.

SECTIUNEA 10.  INTRERUPEREA CONCURSULUI

10.1 Concursul va putea fi intrerupt in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul pe site-ul www.casa-gradina.ro   si pagina de Facebook https://www.facebook.com/casa-gradina .

10.2. Concursul se va incheia in cazul in care are loc o schimbare a legislatiei care nu mai permite realizarea acestuia, precum si al anularii licenţelor, autorizaţiilor etc., ori al unor modificari normative sau organizatorice care fac imposibila continuarea sa.

SECTIUNEA 11. LITIGII

Participantii la acest Concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Eventualele litigii aparute intre Organizator, Babel Communications S.R.L., Henkel Romania S.R.L.  si participantii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de drept comun.

ORGANIZATOR,                                                   

BURDA  ROMANIA S.R.L.

 PARTENER,           

 BABEL COMMUNICATIONS S.R.L.       

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply