Refrigereaza mai multa mancare, mai mult timp

0

Dupa doi ani investiti in dezvoltare, Zanussi lanseaza o noua gama de electrocasnice pentru refrigerare.

Caracteristicile esentiale ale gamei:
Modelele Space+ iti ofera cu peste 40 de litri mai mult spatiu de depozitare, dimensiunile exterioare fiind similare cu cele ale unui model obisnuit.
Tehnologia TwinTech™ FrostFree (sisteme separate de racire) pastreaza prospetimea naturala a alimentelor pentru un timp indelungat si te scapa de grija dezghetarii.
Functiile Quick Chill and Quick Freeze te ajuta sa refrigerezi si sa congelezi cumparaturile saptamanale usor, prin apasarea unui singur buton! Aceste functii inteligente scad rapid temperatura din frigider sau congelator pentru a pastra prospetimea mancarii.
 
Sertarele Space+ pot pastra proaspete o saptamana intreaga fructele si legumele cumparate. In plus, compartimentul Super Fresh – un spatiu special de care dispun unele modele si in care temperatura este mai scazuta, este perfect pentru a depozita carnea si pestele, pastrandu-le astfel refrigerate si proaspete.
Noile cutii EasyStore™ iti permit sa pastrezi unele produse mai mici precum usturoiul, mirodeniile, fructele de padure sau chiar si rujul separat de restul alimentelor. Colorate in albastru, acestea sunt usor si rapid de reperat.
La atingerea unui buton, functia Airflow+ asigura circulatia unui flux de aer rece prin interiorul echipamentului, pentru a asigura temperatura optima oriunde in frigider.
Convenabilul Dual Shelf – un raft de sticla dublu, potrivit pentru a pastra 2 sticle, combinat cu o jumatate de spatiu plan pentru a depozita alte lucruri, te ajuta sa optimizezi spatiul in frigider.
Toate echipamentele de refrigerare din noua gama Zanussi Avanti fac parte din clasa A+ sau A++ pentru eficienta energetica si pentru economisirea banilor intr-un mod inteligent! 
 
Citeste si: Primul magazin Dormeo. 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply