Recomandari: Trei activitati pentru 1 iunie

0

recomandari

Recomandari: Trei activitati pentru 1 iunie. Vine 1 iunie asa ca ti-am pregatit cateva sugestii de activitati pentru tine si pentru cel mic. Pentru ca suntem o revista de amenajari interioare, acestea includ si elementele mobila, bricolaj sau lucru manual.

1. Ateliere creative pentru cei mici

Recomandari: Trei activitati pentru 1 iunie. Pe 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Hornbach, organizează ateliere creative dedicate celor mici, în magazinele sale din Bucureşti, Braşov şi Timişoara.

Sărbătoriţii zilei sunt invitaţi pe 1 Iunie, în  intervalul  10.00 – 12.00, la ateliere creative cu participare gratuită, pe bază de înscriere până în data de 31 mai 2015, în limita locurilor disponibile, la numărul de telefon 0747.020.134.

Citeste si: Din dressing am facut camera copilului.

Copiii vor realiza construcții surpriză din carton în cadrul magazinului din Balotești și a celui din Militari, iar în locaţiile din Berceni, Brașov și Timişoara vor putea decora un crap japonez din carton având ca model exemplarele care se găsesc în acvariile din aceste magazine, unii dintre cei mai mari pești, de aproximativ 22 cm.

Activitățile se adresează copiilor cu  vârste cuprinse între 4 şi 10 ani, iar aceştia vor fi îndrumaţi de către coordonatori specializați în activități didactice să creeze lucrări proprii.

În restul timpului, între orele 12.00 – 18.00, micii meșteri vor realiza proiecte creative de pictură, desen și compoziții aplicative. Ei vor avea la dispoziție materiale precum carton, creioane colorate, acuarele, lipici, foarfece, bețișoare, panglici și multe alte accesorii cu ajutorul cărora își vor exersa abilităţile practice. Toţi participanţii vor primi diplome de „meșteri pricepuți” din partea echipei Hornbach.

2. Distracție în stil marinăresc

Recomandari: Trei activitati pentru 1 iunie. Duminică 31 mai, începând cu ora 12.00, echipa kika te așteaptă să te distreze în stil marinăresc alături de cel mic. Veți sta pe nisip fin de plajă, veți realiza moriști de vânt și noduri marinărești, coifuri și bărcuțe și vă veți distra cu multe concursuri. Alinuta Bulinuta Petreceri Copii vă va transforma în adevărați pirați, în cadrul sesiunilor de face painting.

Citeste si: Camera pentru copil – idei de la designer.

3. Vânătoarea de comori

Recomandari: Trei activitati pentru 1 iunie. Sâmbătă, 30 mai, în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, Asociația Team Work organizează Vânătoarea de Comori 2015.

Evenimentul își propune să reunească un număr de 300 de copii care, împreună cu părinții, bunicii sau cadrele didactice, să parcurgă cele 7 puncte ale traseului prestabilit în puncte reprezentative ale grădinii. Lupul, Scufița Roșie, Prințul și Prințesa, Muschetarul, Faraonul și Cleopatra sunt doar câteva dintre personajele de poveste pe care le vor cunoaște cei mici odată cu trecerea prin fiecare punct și dezlegarea misterelor care vor conduce la mult-râvnita comoară.

Citeste si: Culorile din camera copilului.

Cei care doresc să se înscrie la Vânătoarea de Comori 2015, o pot face chiar în ziua evenimentului, oricând în intervalul 10.00-14.00, la membrii Team Work situați la intrarea în Grădina Botanică. Participanții trebuie să aibă maxim 12 ani.

Foto: Guliver / Thinkstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply