Rasfat de vacanta cu revista Femeia sanatate

0

Cover FEMEIA Sanatate iun-aug 13 mare

In acest numar FEMEIA.Sanatate, Andreea Raicu dezvaluie intr-un interviu detalii despre povestea de dragoste pe care o traieste si principiile dupa care se ghideaza in viata sentimentala.

Pentru ca suntem femei si ne place rasfatul in vacanta, te insotim in turul magazinelor si iti oferim o lista de produse de sezon cu ajutorul carora vei putea da startul anotimpului cald!

Nu uitam nici de ritualurile de ingrijire pe care ti le propunem de fiecare data. Vom vorbi despre regulile de aur pentru o frumusete fara cusur si iti prezentam cel mai intens program impotriva celulitei.

Asa cum te-am obisnuit, rubricile de sanatate vor fi potrivite anotimpului cald, in care vei invata ca hidratarea este un obiectiv important in aceasta perioada, ce trebuie sa contina trusa de vara a unei femei si iti propunem o terapie speciala care iti va delecta… un singur simt – Terapia prin vaz.

La fel de mult iti vor placea si paginile de suflet de unde vei invata cum sa ai o viata mai linistita prin eliminarea grijilor dar si cum frumusetea interioara face o femeie sa radieze si in exterior.

Si pentru ca un an intreg visam la zilele de concediu la mare, acum ca a inceput sezonul vacantelor de vara, nu uita sa urmaresti sugestiile noastre pentru o vacanta perfecta intr-un cadru exotic – Insule ieftine, amintiri scumpe.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply