Raportul de Responsabilitate Sociala al Grupului VELUX pentru anul 2012 anunta investitii majore!

0

In ciuda crizei financiare, 2012 a fost anul in care Grupul VELUX a dezvoltat si lansat doua noi game de produse care au implicat cele mai mari investitii ale Grupului din ultimii 70 de ani, de cand acesta exista. Acesta este unul din mesajele Grupului care se desprinde din raportul anual de Responsabilitate Sociala recent publicat.

Dupa un program intens de dezvoltare, Grupul VELUX este intens implicat in lansarea a doua dintre cele mai mari proiecte ale sale. Primul proiect anunta lansarea Noii Generatii de ferestre de mansarda, iar al doilea proiect reprezinta un concept nou de produse destinate cladirilor publice si comerciale, Luminatoarele Modulare VELUX, produse care anunta lansarea Grupului VELUX intr-o piata complet noua.
Citeste si: Mansarda spatioasa si luminoasa.
Ambele produse pun accent pe eficienta energetica, lumina si ventilatia naturala – deci pe climatul interior. 
Impreuna, cele doua proiecte reprezinta o investitie de 225 milioane de euro, fiind cea mai mare investitie facuta de catre Grupul VELUX in ultimii 70 de ani de cand acesta exista. 
“Investitiile noastre din anul 2012 ne vor proteja in viitor si ne vor asigura pozitia de lider de piata. Nu mai este niciun secret faptul ca volatila economie globala si nesiguranta din domeniul constructiilor sunt in continuare provocari. De aceea, focusul nostru strategic este pe afacerea de baza – ferestrele de mansarda – si pe lansarea noilor produse. Intr-o piata dificila, trebuie sa punem accent pe ceea ce aduce cea mai mare valoare afacerii noastre aici si acum si sa lasam un plan secundar ceea ce poate sa astepte,” spune CEO –ul Grupului VELUX Jørgen Tang-Jensen.
Citeste si: Confort total in mansarda.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply