Raluca Zghimbea: “Tarifez in functie de complexitatea lucrarii”

0

Citeste care este primul pas intr-o amenajare.

PRIMUL PAS INTR-O AMENAJARE este consilierea clientului, cunoasterea personalitatii lui, pentru a corela dorintele acestuia cu viziunea mea: a amenaja o casa utila, stilata, personalizata.

MESERIA DE DESIGNER este privita sceptic la noi. Multi aleg inca sa copieze din reviste, nu stiu ca simpla mutare a unei piese de mobilier intr-un anumit colt al camerei poate afecta toata amenajarea.

IN SASE ANI DE EXPERIENTA, m-am luptat cu mentalitatea clientilor. Am avut clienti sceptici, care nu intelegeau de ce trebuie sa plateasca pentru niste idei.

AM DOBANDIT, TREPTAT, CUNOSTINTE din alte meserii, care imi folosesc enorm: constructii, instalatii, fi nisare de gresie, piatra, tencuieli, tamplarie etc.

ACUM, FAC PROIECTARE, ofer asistenta pe santier, particip la achizitia de materiale, proiectez mobilier, instalatii sanitare, elemente de decor, decoruri din gresie si faianta si ofer consiliere. Realizez proiecte si pentru fatada imobilelor, chiar si amenajari de gradina, insa numai design, nu ma ocup de achizitia plantelor.

MA ENTUZIASMEZ atunci cand am un client care imi intelege meseria, deoarece el va putea sa aprecieze lucrarea la adevarata sa valoare.


Articol publicat in revista Casa si gradina

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply