Puternica si fascinanta culoare gri

0

Se spune despre gri că este noul al, iar tendințele în amenajări interioare arată un interes din ce în ce mai mare pentru toate nuanțele de gri. Nu este deloc întâmplător, dar fiind faptul că vorbim despre puternica și facinanta culoare gri.

culoare gri

Iată câteva argumente ale specialiștilor în amenajari interioare care suțin puternica și fascinanta culoare gri.

Citeste si: Cinci sfaturi pentru un living perfect

♦ Posibilitatiele cromatice pe care le oferă griul sunt infinit mai numeroase decât cele posibile cu alb.
♦ Este mult mai ușor să lucrezi și să combini tonuri de gri pastelate și deschise, în timp ce tonurile întunecate sunt mai greu de adaptat cromatic și mult mai dificile, fiind puțin prea mohorâte pentru un decor domestic.
♦ Griul este perfect pentru pereți, pentru tavane și pentru podele.
♦ Culoarea gri este adaptabilă și recomandată pentru țesăturile tapiseriilor, fiind ușor de combinat practic cu orice altă culoare, inclusiv alb și negru.
♦ În ultimii trei ani, culoarea gri a fost în top 10 culori ale sezonului.
♦ Griul este o culoare în vogă în ceea ce priveşte decoraţiunile interioare, fie că este vorba despre culoarea preţilor, fie că este vorba despre piesele tapisate de mobilier, iar varianta de gri oţel este formula extremă, elegantă, opulentă şi rafinată.
♦ Griul este o culoare cameleon, funcționând indiferent de locul în care îl așezi. Mai mult decât griul costumului unui bărbat, griul, în zilele de azi, vine în nuanțe care-i etalează profunzimea și personalitatea.
♦ Nuanțele de gri sunt descrise ca liniștitoare, relaxante și sofisticate.
♦ Gama de nuanțe ale griului poate, de asemenea, varia de la un bej cald și gri-maroniu, până la un gri mai rece, care dă spre albastru.
♦ Griul aparține fie zonei calde, fie celei reci. Să te hotărăști asupra unui zone a griului, fie el cald sau rece, este primul pas pentru a alege o nuanța potrivită. Dacă decorezi camera unei fete, de exemplu, griul cald ar fi o alegere bună. Griul rece oferă un aspect industrial camerei unui băiat, făcându-l pe acesta să se simtă ca acasă.

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply