Putere si eficienta energetica la IFA 2012

0

O combinatie atragatoare de inovatii, un amestec „bine asezonat” de cifre in crestere si shish-kebab de vita cu salota si aroma de vanilie au incantat vizitatorii IFA 2012.

La IFA 2012, in Berlin, top-managementul Electrolux dovedeste ca ideile inovatoare pot sa apara si in timp ce gatesti rapid o masa foarte gustoasa. In bucataria creata la IFA, Electrolux a pregatit live o cina cu trei feluri de mancare, in timp ce se prezentau noile electrocasnice, precum si planurile de viitor ale companiei. 
Gama Inspiration de la Electrolux – gateste acasa ca un profesionist
Noua gama Inspiration a fost dezvoltata pentru profesionisti si adaptata pentru uz casnic. Fiecare produs din categoriile de electrocasnice destinate gatitului, coacerii, spalarii vaselor si refrigerarii are cel putin o functie care ar putea fi gasita doar la echipamentele profesionale. 
La IFA au fost expuse noile cuptoare cu abur si Inspiro, care folosesc cu 20% mai putina energie si au un volum de pana la 74 de litri. Cele noua niveluri distincte cu care sunt dotate iti permit sa prepari mai multe feluri de mancare in acelasi timp, iar un senzor special te asigura ca totul este gatit la temperatura potrivita. Functia incorporata “sous chef” ajusteaza setarile, in timp ce mancare se prepara.
Combinele frigorifice FreshPlus pastreaza gustul proaspat si autentic al mancarii. Un sistem de filtrare purifica aerul din interior, sertarul de legume este monitorizat de un sistem ce controleaza umiditatea, iar tehnologia FrostFree previne deshidratarea alimentelor.
Produsele din noua gama Electrolux Inspiration sunt deja disponibile in mai multe tari europene, inclusiv in Romania. Dezvoltate pentru profesionisti si adaptate pentru uz casnic, electrocasnicele Inspiration sunt destinate consumatorilor care isi doresc sa obtina rezultate excelente cu minim de efort si timp.
Produsele AEG expuse la IFA
Tot in acest an, AEG sarbatoreste 125 de ani de la infiintare. Uscatorul de rufe ProTex prezentat la IFA 2012 face parte din clasa de energie A +++, plasandu-se intr-o dimensiune cu totul noua a eficientei energetice. Motorul său invertor reduce nivelul de zgomot si are o garantie de zece ani. Uscatorul este foarte delicat cu hainele, programul sau pentru lana fiind certificat independent de Woolmark Gold.
Masinile de spalat vase Favorit ProClean au optiunea TimeSaver, care reduce timpul de spalare la jumatate. Tehnologiile SensorLogic si ProZone adapteaza cantitatea de apa la numarul de vase, ajustand temperatura si presiunea apei. Masinile de spalat vase fac parte din clasa energetica A+++.
Cu modelul Ultrapower, AEG atinge urmatorul nivel de performanta al aspiratoarelor cu baterie. Odata incarcat, acesta curata timp de 60 de minute si gaseste orice urma de murdarie. In timpul unei pauze, Ultrapower AEG poate fi asezat oriunde – libertate fara fir la cel mai inalt nivel.

Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply