Punguţe decorate pentru cadourile de Crăciun

0

Georgeta Teodorescu, Bucureşti
Dragă redacţie,
Vă trimit câteva idei de proiecte handmade pentru sărbători.
Pungi de hârtie pentru cadouri. Având mereu în casa pungi de hârtie cerată pe interior, în care pun sandvişuri când plecăm în excursii, m-am gândit să le decorez şi să le folosesc pentru sărbătorile de iarnă. Am fixat cu lipici bucăţi de hârtie colorată, iar peste acestea am lipit abţibilduri cu motive de iarnă. De Moş Nicolae am umplut punguţele cu dulciuri, iar de Crăciun am pus decoraţiuni realizate manual de mine, pe care le-am oferit cadou. La gura punguţelor
am făcut o gaură cu perforatorul şi am legat cu sârmă pluşată cu sclipici.

Georgeta Teodorescu
Brazi în miniatură. Am îmbrăcat în hârtie colorată dopuri de plastic în care am pus cu pistolul de lipit silicon fierbinte apoi am fixat în ele conuri de brad. La fel am lipit mărgele pe post de globuri şi fulgi coloraţi în vârf.
Oameni de zăpadă. Am lipit pe beţe hârtie albă cartonată, apoi din hârtie colorată am decupat căciula, ochii, nasul, gura şi nasturii şi le-am prins cu lipici. Fularul din sârmă pluşată este lipit cu silicon fierbinte.
Săpun de casă. După ce am preparat săpunul şi l-am tăiat în bucăţi, am lipit pe fiecare bucată folie transparentă (ca abţibildurile) cu motive de iarnă. Înainte să lipesc folia, am dat pe săpun cu lac incolor ca să adere cât mai bine.
Spor la lucru şi sărbători fericite!
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply