Pune capat dezordinii din bucatarie

0

Ordinea in bucatarie inseamna obiectul si locul sau bine stabilit.

Citeste sfaturile de mai jos pentru a afla cum pui capat dezordinii

Pe frontul de lucru pastreaza numai obiectele pe care le folosesti zilnic. Acestea trebuie pozitionate intotdeauna la nivelul mainilor.

Daca ai cuptor cu microunde si il folosesti zilnic, in functie de spatiu, asaza-l tot pe frontul de lucru sau
incastreaza-l in mobila.

Sub frontul de lucru, in sertare, pastreaza instrumentele de taiat, de transat, seturile de cutite, tacamurile si alte ustensile necesare prepararii mesei.

In sertarele urmatoare, asaza aparatura electrocasnica in functie de gradul de utilizare.

In dulapurile suspendate de deasupra chiuvetei si a frontului de lucru, pastrează pe primul raft seturile de farfurii, paharele si cestile folosite foarte des.

In dulapurile de jos depozitarea se face in functie de zona in care acestea sunt situate.

In dulapul din imediata apropiere a plitei, asaza pe primele rafturi arsenalul de oale, cratite si tigai folosite in mod curent, precum si setul de accesorii folosite la gatit (polonic, spumiera).

In corpul de sub chiuveta ai loc berechet pentru produsele de curatare si intretinere a accesoriilor si obiectelor electrocasnice: foliile de ambalare si protectie, pungile de cumparaturi, servetele si prosoape de bucatarie.


Articol publicat in revista Casa si gradina

Text: Roxana Popescu, foto: Leicht



Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply