(P)Tu pleci in vacanta, cine are grija de casa ta?

0

Untitled 2Cand pleci in vacanta cine are grija de casa ta? O lasi pe mana vecinilor sau pe mana vreunui prieten de incredere? Lasi lumina aprinsa si radioul pornit? Stiai ca exista solutii mai bune, care iti pot supraveghea casa mai bine decat o pot face si vecinii si prietenii.

Mai mult, poti afla in timp real daca se intampla ceva la tine acasa, atunci cand nu esti acasa.

Solutia cea mai buna o reprezinta o camera de supraveghere IP ioteoCam. De ce este ioteoCam cea mai bune solutie? Pentru ca se instaleaza foarte usor, fara nici un fel de complicatii tehnice. Din momentul in care ai desfacut-o din pachet, pana cand este instalata dureaza cel mult 5 minute. Nu ai nevoie de nici un fel de programe noi pentru PC-ul tau. Camera stie sa te aventioneze singura, via ioteoCloud, prin mesaje si notificari cu privire la ceea ce se intampla la tine acasa.

Camera are capacite de vizualizare si implicit de supraveghere si pe timp de noapte, in conditii de absenta a oricaror surse de lumina.

UntitledNu trebuie omis faptul ca ioteoCam are o calitate exceptionala a imaginii ceea ce este extrem de important pentru ca aceasta supraveghere sa fie cu adevarat eficienta. Nu doar ca vezi foarte bine, zi si noapte ce se intampla la tine acasa, dar ai toate detaliile in high-definition.

Cu alte cuvinte poti sa stii daca se intampla ceva la tine acasa, indiferent daca esti la 100 sau la 10.000 kilometri de casa si faci asta simplu si eficient.


Acest gen de facilitate iti permite sa fii in mai multe locuri in acelasi timp.
Poti supraveghea de acasa, casa de vacanta si poti stii daca este vreo problema la tine acasa cand nu esti acasa. Mai mult, cineva te trage de maneca (prin notificari si sms-ri), daca se intampla ceva ce trebuie sa stii, cand nu-i nimeni la tine acasa.

ioteoCam este cea mai buna paza pentru casa ta. Siguranta casei in absenta ta vine cu siguranta maxima, calitate si costuri reduse.

Bine de stiut!
Camera de supraveghere IP ioteoCam poate fi comandata online de pe website-ul www.ioteo.com.

De ce ioteoCam?
Administrate prin Cloud: Puteti vedea live streaming sau video-urile stocate de pe smartphone sau tableta de oriunde si oricand doriti.
Inregistrari in Cloud: Nici un alt echipament sau server este necesar. Inregistrarile dvs. sunt stocate pentru 30 de zile, in deplina siguranta pe ioteoCloud.
Notificari semnificative: ioteoCam va trimite notificari instantanee cand evenimente importante au nevoie de atentia dvs.
Easy Setup: Instalarea simpla si rapida fara cunostinte tehnice specializate necesare.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply