Proiecte de case moderne

0

Arhitectura moderna, implica proiecte de case moderne. Caracteristicile acestor proiecte de case moderne sunt forma simplificata, lipsa ornamentelor, functionalitatea dusa la maximum, ferestre mari si linii drepte. Toate aceste proiecte de case moderne, ca sursa a formei arhitecturale, au adoptat principiile conform carora materialele si functia trebuie sa determine rezultatul.

Proiecte de case moderne (3)

Citeste si: Proiecte de case fara etaj cu 3 dormitoare

Caracteristic tuturor caselor moderne este structura clara si bine definita. Aceste proiecte de case moderne care sunt asociate formei cubice/paralelipipedice si au o multime de avantaje printre care se numara eficienta energetica crescuta, usurinta in constructie, posibilitatea realizarii unor zone cu ferestre foarte mari si o investitie totala mai redusa decat in cazul proiectelor de case clasice.

Toate aceste proiecte de case moderne se preteaza pentru o amprenta la sol mica, dar o suprafata locuibila mare, ceea ce face ca totul sa fie mai mult decat functional si perfect adaptat nevoilor unei familii. Aceste proiecte de case moderne se pot adapta atat la structuri clasice din beton si caramida, cat si la structuri noi: lemn, prefabricate, inclusiv containere.

Citeste si: Proiecte de case traditionale romanesti

Un alt avantaj pe care il au toate aceste proiecte de case moderne este acela ca se pot adapta atat pentru case mici, si implicit cu un pret total mai mic, cat si pentru case medii si mari.

Cateva exemple de proiecte de case moderneProiecte de case moderne (1)

Aceasta casa pe un proiect modern are o latime de 6,50 metri, putand fi amplasata in regim izolat pe un teren de 9 – 10 metri daca este alipita la calcan, sau  pe unul de numai 11 metri latime daca este amplasata izolat. Proiectele sunt adaptate si pentru case cu etaj, dar si pentru case fara etaj.

Proiecte de case moderne (2)Aceasta este o constructie pe un proiect de casa moderna medie cu o amprenta la sol de circa 200 de metri patrati. Avantajul principal este durata de constructie foarte mica si pretul final care este sub nivelul unei case cu o suprafata locuibila similara, dar pe baza unui proiect clasic.

Citeste si: Casa de lemn la cheie Proiecte de case moderne (2)

O casa cu o suprafata mare poate pleca de la unul din aceste proiecte de case moderne. Amprenta la sol este de circa 100 de metri patrati, iar suprafata locuibila depaseste 200 de metri patrati. Este genul de proportie pe care nu le poti gasi decat apelend la proiecte de case moderne.

Sursa foto: rotarex.ro / proiecte.case-si-vile.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply