Proiecte de case ieftine. 3 locuinte superbe, la pret redus

0

Fara prea mult elan, pentru ca aveam dubii in ceea ce priveste rezulatele am cautat proiecte de case ieftine. Extrem de usor am gasit nu doar proiecte de case ieftine, dar si locuinte superbe, la pret redus.

La aceasta prima vanatoare dupa proiecte de case ieftine am folosit Facebook-ul, ca sa imbinam utilul cu placutul, iar prima surpriza fost multitudinea de variante de case de lemn, la preturi mai mult decat convenabile, undeva intre 25.000 si 35.000 de euro, pentru suprafete cuprinse intre 80 si 150 de mp.

De notat este faptul ca la aceasta suma se adauga si costurile pentru teren si utilitati, dar pretul mentionat implica toate costurile de constructie de la proiect, la executie pana la finisaje.

Proiecte de case ieftine (1)

In cautarea noastra dupa proiecte de case ieftine, ne-au cucerit mai multe variante de locuinte superbe, la pret redus.

Facem precizarea ca exista niste diferente vizibile intre imaginile pe care le sugereaza proiectul de case ieftine si unele dintre realizarile efective ale acestora.

Citeste si: Locuinta sic in Baneasa

Proiecte de case ieftine (4)

Diferentele nu sunt consecinta materialelor, ci mai degraba urmarea unor variatii ale proportilor. Proiectele de case ieftine pe care le-am gasit aveau toate ferestre mult mai mari decat cele realizate efectiv, iar culorile din proiecte si cele ale caselor ridicate erau diferite, respectand dorintele proprietarilor.

3 proiecte de case ieftine

Cele mai cautate proiecte de case ieftine, arata ca cele mai cautate sunt casele cu etaj cu o suprafata desfasurata de circa 100 de mp. Cel mai cautat din proiectele de case ieftine cele cu patru camere, o baie si o bucatarie deschisa.

Citeste si: Casa „Posehuset” – transformare intr-un studio artistic

Pretul, cel mai eficient indicator al cautarii. valoarea proiectului este prima cautare, detaliile de estetica si cele legate de suprafata locuibila fiind urmatoarele elemente ale cautarii. In mod ideal cel mai ieftin proiect inseamna o suprafata sub 80 mp, trei camere, baie si bucatarie. Costurile ideale sunt undeva in jurul a 25.000 de euro fara teren, la cheie.

Cel mai scump proiect de casa ieftina. Aceasta este o varianta pe doua etaje, cu patru camere, doua bai, bucatarie deschisa, totul in 150 de mp, in care intra si spatiile exterioare casei, gen veranda sau balcon, inchis sau deschis. Deseori aceste proiecte de case ieftine merg pe ideea unor case solide, cu mansarda, case eficiente in ceea ce priveste gestionarea terenului, un alt element esential in valoarea generala a unui proiect din categoria proiecte de case ieftine.

Sursa foto: facebook

Sursa informatii: caseamericane.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply