Proiecte de case grecesti

0

Proiecte de case grecesti (7)Pentru cei care viseaza o casa cu totul speciala le alimentam imaginatia si vorbim despre proiecte de case grecesti. In cazul acestor case exista cateva elemente comune care fac dintr-o casa oarecare una in stil gresec.

Citeste si: Proiecte de casa cu etaj

Iata care sunt cateva din caracteristicile oricaruia dintre aceste proiecte de case grecesti. Cele mai multe din aceste case sunt construite in zone cu precipitatii abundente si ierni usoare, aceste proiecte de case  grecesti fiind adaptate acestor conditii speciale de mediu.

Asta inseamna ca au acoperisurile inclinate, cel mai des acoperit cu olanele. Acestea asigura la interior un confort deosebit: pe de o parte racoare pe de alta o buna ventilatie a aerului.

Citeste si: Proiecte de case norvegiene

O alta caracteristica comuna pentru aceste proiecte de case grecesti sunt liniile moi, curbate, arcadele si onduleurile jgheaburilor. Pentru oricare din aceste proiecte de case grecesti materialele de constructie sunt in mod special si traditional naturale.

Sunt preferate piatra, lemnul, varul, in diferite combinatii si, ca structura de rezistenta, caramida. Coloanele, pentru casele inalte sunt obligatorii.

Ferestrele pentru aceste proiecte de case grecesti sunt inguste si lungi pentru a permite luminii sa intre in case, care raman protejate de bataie directa a razelor soarelui.

Proiecte de case grecesti (5)Despre proiectele de case grecesti se poate spune ca au mereu terase mari care functioneaza ca adevarate camere in aer liber, uneori piscinele, dar de fiecare data gradini pline de flori combinate cu alei din piatra alba.

In materie de decoratiuni oricare din aceste proiecte de case grecesti se va lauda cu fier forjat, decoratiuni exterioare din gresie, multe plante si flori, inclusiv la ferestre si pe terase. Obloanele din lemn sunt un alt element comun pentru aceste case grecesti.

Citeste si: Proiecte de case englezesti

Casele in stil mediteraneean si aceste proiecte de case grecesti folosesc in mod special varul pentru fatada ca prima alegere. Este insa des folosita si caramida aparenta pe unii pereti sau doar la temelia casei. Albul pur, stralucitor este cel care da imaginea speciala a acestor case in stil grecesc.

Sursa foto: casesigradini.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply