Proiecte de case englezesti

0

proiecte de case englezesti (3)Vorbim despre proiecte de case englezesti sau, mai exact, despre acele detalii care fac dintr-un proiect de casa, un proiect de case englezeasca.

Indiferent cum privesti aceste proiecte de case englezesti exista cateva detalii comune care personalizeaza aceste case.

In primul rand fatada caselor este una din particularitatile principale ale acestor proiecte de case englezesti. Particularitatea lor fiind aceea ca sunt imbracate in caramida aparenta.

Al doilea element comun atunci cand vorbim despre proiecte de case englezesti este tamplaria executata exclusiv din lemn. Este preferat lemnul de stejat, care in cazul caselor noi este bine tratat pentru a-i creste rezistenta si durata de viata. Eventualelel elemente de decor sunt realizate din fier forjat si din lemn, cu o atentie majora acordata detaliilor.

Citeste si: Proiecte de case norvegiene

Ferestrele cu arcade, acoperisul in panta si a doua intrare, in spate, vin sa definitiveze elementele ce particularizeaza proiectele de case englezesti.

proiecte de case englezesti (2)In ceea ce priveste detaliile de interior, daca vorbim despre proiecte de case englezesti acestea trebuie sa aiba semineu, o bucatarie care se comunice spre curtea interioara si, deseori, accesul in casa sa se faca direct din strada, pentru a  mentine spatiul verde si gradina cat mai compact.

Caracteristic pentru toate proiectele care vor titulatura de proiecte de case englezesti este sobrietatea, eleganta si, cel mai important, finisajele executate in cel mai mic detaliu perfect. Acest ultim detaliu este unul din cele importante care fac diferenta intre un proiect de casa oarecare si unul englezesc.

proiecte de case englezesti (1)Citeste si: Proiecte de case cu 2 etaje

Daca vorbim despre proiecte de case englezesti atunci mai trebuie luat in calcul ca acestea au un regim mic de inaltime, cu parter si cel mult un etaj sau mansarda. Unghiurile ascutite ale acoperisului sunt pastrate in interior, iar arcadele, firidele si grinzile sunt elemente de decor ale structurii care sunt valorificate si vizibile in interior.

Citeste si: Proiecte de case americane

Se poate spune despre toate aceste proiecte de case englezesti ca materialele de constructie folosite sunt caramida si lemnul, elementele prefabricate sau materialele de constructie moderne fiind excluse complet.

Sursa foto: houzz

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply