Proiecte de case cu doua intrari

0

Daca iti faci casa, alege varianta unei case cu doua intrari! Vorba lui Ion Baiesu: daca faci ceva fa si copie! Daca alegi unul din aceste proiecte de case cu doua intrari o sa dai, din start, un plus de valoare casei si o sa lasi libera posibilitatea extinderii acesteia.

proiecte de case cu doua intrari (6)O casa trebuie sa fie potrivita cu necesitatile familiei care o locuieste. Aceste proiecte de case cu doua intrari rentabilizeaza locuinta, pentru ca o casa trebuie sa evolueze impreuna cu familia.

Citeste si: Proiecte de casa fara etaj

Pe masura ce apar copiii, se schimba si aspectul constructiei. Aici este marele avantaj al acestor proiecte de case cu doua intrari: ofera posibilitatea de a recompartimenta interiorul sau de a extinde casa in timp.

O casa cu doua intrari ofera un plus de independenta si autonomie celor care locuiesc in casa. Un alt detaliu extrem de important este acela ca aceste case pot fi foarte usor impartite in doua si se preteaza cel mai bine pentru a fi extinse.

O casa cu doua intrari, fara etaj, daca careia ii faci o fundatie sanatoasa este ideala pentru a creste cu inca un etaj, de exemplu.

Citeste si: Proiecte de case moderne

Oricare din aceste proiecte de case cu doua intrari se preteaza pentru a reamenajare si organizarea a doua locuinte sub acelasi acoperis. Important este sa nu confunzi aceste proiecte de case cu doua intrari, cu proiectele de casa duplex, care are doua intrari, dar care servesc parti autonome ale casei. Evident ca si o casa duplex poate avea doua intrari…

proiecte de case cu doua intrari (1)Bine ales, oricare din aceste proiecte de case cu doua intrari creste eficienta energetica a casei, ofera posibilitatea unei bune si eficiente compartimentari in interior si, nu in ultimul rand, creste valoarea casei, tocmai pentru potentialul pe care il au aceste case cu doua intrari.

proiecte de case cu doua intrari (2)

Citeste si: Modele de case din Bucovina. Idei pentru o casa ca in povesti

Ce alte avantaje mai au aceste proiecte de case cu doua intrari? Ele variaza de la caz la caz. Daca este o casa cu curte, si o casa de familie, cele doua intrari delimiteaza foarte bine curtea interioara de cea din fata casei.

Citeste si: Proiecte de case traditionale romanesti

Un astfel de proiect pemite realizarea uni case care sa aiba o amprenat la sol egala, sau aproape egala cu  latimea terenului, accesul “in spatele casei” fiind posibil prin cele doua intrari ale case si, prin aceasta pemite o mai eficienta folosire a terenului si construirea unei case “mari” pe un teren cu latime mica.

Sursa: ncase.ro / constructor-case.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply