Proiecte de case, cele mai citite articole pe casa-gradina.ro in 2013

0

Finalul de an este o perioada propice pentru a trage line si a face un bilant, iar bilantul nostru arata ca cele mai citite articole pe site-ul casa-gradina.ro in 2013 au fost cele despre proiecte de case. Concluzia este pozitiva pentru daca exista interes pentru a construi case inseamna ca perspectivele sunt bune.

proiecte de case (1)

In topul celor mai citite articole din categoria proiecte de case au fost cele care ofereau argumente pentru casele in stil romanesc. Casa traditionala romaneasca, dar si materialele care au dezvoltat subiecte legate de proiecte de case traditionale romanesti au fost printre cele mai apreciate si citite materiale ale noastre.

Un motiv de bucurie a fost intereseul de care s-a bucurat articolul “Modele de case din Bucovina”. Intoarcerea la origini este mereu o solutie castigatoare, iar frumusetea caselor romanesti autentice pare sa-i cucereasca pe cei care sunt interesati de o casa noua, ceea ce nu poate sa fie decat un motiv de sincera bucurie.

Daca este sa comparam interesul pentru materiale despre proiecte de case, am putea face un studiu ca o radiografie a starii economice generale din tara. Interesul fata de articolele care vorbeau despre proiecte de case mici, precum si despre casa de lemn la cheie – toate case modeste ca pret, au realizat o cota de audienta mult mai mare decat articolele care se refereau la case cu etaj sau la case de caramida.

proiecte de case (4)Concluzia este evidenta. Suntem interesati de tot ceea ce inseamna proicte de case accesibile, cu costuri reduse.

Interesul fata de aceasta categorie de articole referitoare la proiecte de case pot contura si imaginea casei ideale Casa ideala, pentru romani are o suprafata cuprinsa intre 90 si 110 metri patrati suprafata locuibila, este o casa individuala cu mansarda, are gradina de cel putin 500 de metri patrati, doua-trei dormitoare, doua bai si un living mare. In ceea ce priveste pretul pentru casa ideala costurile nu trebuie sa treaca de 40.000 de euro, la cheie, cu tot cu teren su utilitati.

O alta categorie de subiecte bine primite au fost cele legate de gradina. Cota maxima de interes au avut-o textele care faceau referie la sfatuile simple pentru ingrijirea pomilor fructiferi si a arbustilor, ca hobby, in gradina de pe langa casa. proiecte de case (3)

Nu in ultimul rand, luand in calcul numarul de accesari se poate spune ca in ceea ce priveste decoratiunile interioare interesul s-a deplasat spre amenajarile simple, boeme, spre reconditionarea si refolosirea mobilelor vechi, spre amenajari comode si practice, in timp ce interesul pentru materialele moderne sau care vorbeau despre canoanele modei, a scazut. Asa se face ca articole precum “Amenajari cu bani putini pentru living”  si “Casa suedeza, model de organizare si stil” au fost mai citite decat cele care aduc informatii despre tendinte de actualitate in domeniul decoratiunilor.

Toate, puse cap la cap arata interesul si nevoia oamenilor de a face, de a organiza si de a se dezvolta, chiar daca doar in limite financiare restranse. Ceea ce este bine si incurajator!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply