Produs inovator pe piata vopselurilor

0

Sub sloganul „Si albul are acum culoare”, savana lanseaza vopseaua superlavabila alba cu tenta colorata, un produs pentru interior, in ambalaj de 9 litri.

Produsul este disponibil in 4 tente de culoare discrete, tinand cont de faptul ca albul poate reflecta lumina diferit, creand o atmosfera speciala si amplificand senzatia de spatiu si luminozitate. 
Astfel, albul cu tenta galbena creeaza un ambient placut, cald si primitor, albul cu tenta violeta ofera un plus de rafinament si creeaza un spatiu glamour, albul cu tenta albastra aduce relaxare si buna dispozitie, in timp ce albul cu tenta verde ofera energie si prospetime. Aceste tente de culoare nu pot fi obtinute prin mixare la masina de colorat sau prin adaugare manuala de pigmenti.
„Cei carora li se adreseaza acest produs sunt utilizatorii de vopsea alba care vor sa faca o schimbare, insa nu una majora, care sa implice si alte modificari in decoratiuni sau mobilier, cum ar impune o schimbare radicala a culorii peretilor”, a precizat Cristina Avram, Senior Brand Manager. 
Vopseaua savana superlavabila alba cu tenta colorata in galeata de 9L este deja disponibila la vanzare prin toate canalele de distributie, cu pretul recomandat de 140 de lei, TVA inclus. 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply