Printr-un SMS poti castiga o vila

0

Arra – Imobiliare firma de tranzactii de bunuri imobiliare de pe piata satmareana, a lansat Loteria Publicitara “Vila de Vis”.

Printr-un simplu SMS cu textul “VILA” la numarul 7580, in valoare de 10 euro+TVA, iti cumperi CD-ul “Proiectul casei tale: 1 din 77″ si intri gratuit in Loteria Publicitara “Vila de Vis” de unde, cu putin noroc, devii chiar tu proprietarul unei spectaculoase vile care intr-o luna de zile de-acum inainte e gata si o poti chiar vizita.

Vila, in valoare de 120.000 de euro, este situata pe strada Paulestiului, Satu Mare, in zona cu vilele noi, compusa din parter si etaj, avand garaj cu usa electrica, deschidere prin telecomanda, hol de intrare, baie de serviciu, living, loc de luat masa, scara interioara, bucatarie, terasa exterioara acoperita, iar la etaj hol, trei dormitoare, din care unul cu baie proprie, garderobe si doua bai.

Castigatorii vor fi anuntati la postul local de televiziune

Pe parcursul Loteriei publicitare mai poti fi fericitul castigator al unui laptop sau al unei excursii, extrageri avand loc la fiecare 3.000, 5.000, 9.000 si 15.000 de CD-uri vandute. Extragerile vor fi transmise in direct de o televiziune locala si se vor realiza in prezenta unei comisii formata dintr-un notar public, doi reprezentati ai Min. Finantelor si un reprezentant al organizatorului.

Loteria Publicitara “Vila de Vis” este un proiect mare, la care s-a muncit luni de zile. Potrivit managerului general al Arra Imobiliare, Aurel Racautanu, 2009 este anul cu oportunitati foarte mari de a construi, iar CD-ul cu cele 77 de proiecte este de mare folos celui care doreste sa isi ridice o casa. In plus, clientii care cumpara acest CD beneficiaza de discount la contactarea arhitectului care va face proiectul. Mai multe detalii se gasesc pe www.arra-imob.ro.

Oferte de case, dar in Bucuresti de data aceasta puteti gasi aici.


Articol EXCLUSIV online
Sursa: Imopedia.ro
Foto: Stock.xpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply