Primul serviciu de interventii electrice rapide din Romania

0

Intervel este singurul serviciu de interventii rapide in regim de urgenta pentru probleme la instalatiile electrice din locuinta dumneavoastra.

Intervel pune la dispozitia clientilor din Bucuresti si Ilfov un dispecerat ce poate fi apelat la numarul de telefon cu tarif normal 021 9296 si 16 echipe de electricieni autorizati care intervin intre orele 9 -21 inclusiv sambata, duminica sau sarbatorile legale.

Echipa Intervel vine la tine acasa in maxim o ora

In maxim 60 de minute de la primirea apelului de catre dispecerat una dintre echipe se deplaseaza la locul urgentei si repara orice defectiune la instalatia electrica din interiorul imobilului, inclusiv tabloul de sigurante, in masura in care aceasta este localizata dupa contor.

Mai mult, daca in urma interventiei se constata defectiuni mai grave ale instalatiei, se propune o solutie tehnica de rezolvare, iar lucrarea poate fi programata in functie de dorinta clientului.
 
Prioritatea echipei Intervel este dezvoltarea in cel mai scurt timp si pentru probleme la instalatiile sanitare precum si extinderea ariei geografice de interventie.

Mai multe informatii se găsesc pe site-ul www.intervel.ro


Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply