Primul magazin din Romania de tip Do It Yourself implineste 20 de ani

0

Experienta acumulata in acesti ani valideaza Ambient ca fiind un partener serios, cu expertiza pentru oricare dintre segmentele sale de clienti, fie din zona de retail sau cea de profesional.

Istoria Ambient a inceput pe 3 februarie 1993, la initiativa lui Ioan Ciolan, sibianul care si-a propus sa lanseze pe piata o companie cu 100% capital romanesc si care sa devina principalul aliat al constructurilor si al familiilor care doreau sa construiasca sau sa renoveze locuinta.
Evolutia lantului de centre comerciale a inceput imediat dupa deschiderea in 2002 a primului magazin de tip Do It Yourself din Romania, la Sibiu. In prezent, Ambient este reprezentat de 12 centre comerciale si 15 depozite de materiale de constructie si platforme logistice, situate in principal in zona Transilvaniei, in orasele: Alba-Iulia, Brasov, Gheorghieni, Targu Mures, Baia-Mare, Cluj-Napoca, Medias, Sighisoara, Bistrita, Deva, Ramnicu Valcea, Sibiu, Satu-Mare, Sighet si Bucuresti. Echipa Ambient este formata din 1.600 de persoane, coordonate de la sediul central din Sibiu. 
Caravana Ambient 20 de ani
Pentru a marca aniversarea celor 20 de ani de activitate, echipa Ambient a pregatit pentru partenerii sai, in perioada aprilie-mai, o caravana de evenimente care se vor desfasura in toate cele 12 orase unde este compania detine centre comerciale. Caravana cuprinde numai putin de 28 de evenimente, din care 9 concerte cu formatia Voltaj, 7 reprezentatii ale Teatrului Radu Stanca din Sibiu si 12 petreceri organizate in centrele comerciale Ambient, unde sunt asteptati sa participe peste 150.000 de oameni. Primul eveniment va avea loc in 6 aprilie, la Sibiu.    

Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply