Prima editie a concursului de piscine si spa-uri din Romania

0

Joi, 20 martie, in sala Lipscani a Hotelului Cismigiu a avut loc festivitatea de decernare a premiilor Asociatiei Patronale pentru Piscine si Wellness (APPW), prima manifestare de acest gen din Romania.

SAMSUNG

Concursul s-a desfasurat in perioada 1 decembrie 2013 – 30 ianuarie 2014 si a cuprins lucrari ale membrilor asociatiei. Fiecare companie a putut inscrie realizarile cu care se mandreste, proiecte incadrate in patru categorii distincte: piscine rezidentiale exterioare, piscine rezidentiale interioare, piscine publice si spa-uri.

„APPW premiaza cele mai reprezentative lucrari, o recunoastere a profesionalismului castigatorilor. Acest concurs plaseaza Romania si pe specialistii acestui domeniu in randul promotorilor europeni de eleganta si bun gustˮ, a declarat Serban Moroianu – Presedintele APPW.

Premiile au fost acordate pentru cele patru categorii dupa cum urmeaza:

Piscine rezidentiale exterioare:
Aur – compania Hobbit Concept Ro
Argint – compania 3G Sport IP
Bronz – compania Kasta Metal

Piscine rezidentiale interioare
Aur – compania Proliteh Grup
Argint – compania Dinotec Consult
Bronz – compania Dinotec Consult

Piscine Publice
Aur – compania Piscine Speranta Service
Argint – compania Dinotec Consult
Bronz – doua premii catre compania Aqua Azur si catre compania 3G Sport IP

Spa-uri
Aur – compania Proliteh Grup
Argint – compania Dinotec Consult
Bronz – compania Dinotec Consult

Premiul de popularitate a fost stabilit pe baza voturilor on-line pentru lucrarea care a intrunit cel mai mare numar de voturi si care apartine companiei 3G Sport-IP.

APPW – a fost constituita in septembrie 2009 si reuneste companii cu activităţi  din domeniul proiectării, construirii, comercializării şi producerii de piscine, saune, căzi/aparate de hidromasaj, Spa, wellness, împreună cu instalaţii aferente.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply