“Prima Casa”, un esec?

0

Deputatul PNL Bogdan Olteanu a declarat ca programul “Prima Casa” a fost conceput gresit si ca acesta va fi un esec.

Duminica, 16 august deputatul PNL Bogdan Olteanu a mentionat in cadrul unei conferinte de presa ca programul Prima Casa a fost conceput gresit, informeaza BloomBiz.ro.

Declaratia lui Bogdan Olteanu

“S-au anuntat 16.000 de credite garantate ce vor fi puse la dispozitia romanilor in acest an. Dupa doua luni din sapte ale acestui program, s-au acordat 131 de credite.

131 de credite inseamna mai putin de 1% din ceea ce ar urma teoretic sa se acorde in urmatoarele cinci luni. Este evident, in aceste conditii, ca mai putin de 10% din programul «Prima Casa» va fi pus in aplicare si ca programul va fi un esec, asa cum am anuntat. Programul a fost conceput gresit”, aceasta este declaratia vicepresedintelui Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu.

Deputatul PNL a mai adaugat faptul ca Guvernul nu a facut studii de impact si nici o analiza serioasa, blocand astfel un miliard de euro din buget. Concluzia lui Bogdan Olteanu fiind aceea ca acest miliard de euro va fi neatins deoarece programul nu va reusi sa fie pus in aplicare – informeaza tot cei de la BlomBiz.ro.

Daca programul va avea sau nu succes ramane de vazut, cert este ca romanii incep sa isi piarda increderea.

Discuta mai multe despre acest subiect in topicul special de pe Forum.


Articol EXCLUSIV online
Sursa: BloomBiz.ro
Foto: Stock.xpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply