Prima casa poate fi o vila langa Bucuresti

0

In jurul Bucurestiului se gasesc vile noi la preturi apropiate de 60.000 de euro, suma garantata de stat prin programul Prima Casa.

Criza imobiliara a lovit si piata locuintelor din apropierea Capitalei. Daca in urma cu un an o vila nou construita costa peste 90.000 de euro, in prezent, o astfel de proprietate poate fi achizitionata si cu 60.000 de euro. La acest pret, doritorii vor putea apela la programul „Prima casa” atunci cand Guvernul il va lansa oficial, informeaza Cotidianul.

Ce va puteti lua din ajutorul de la stat

O vila cu living si trei dormitoare, in localitatea Pantelimon ajunge la 55.000-60.000 de euro, acelasi pret se cere si pentru o vila in Glina sau pentru o casa cu etaje in Vidra.

Pentru 65.000 de euro va puteti lua o vila situata in comuna Berceni, iar pentru una situata in Popesti-Leordeni puteti plati intre 68.000-75.000. Aceste sume sunt cerute de proprietari, ceea ce inseamna ca puteti negocia, mai spun cei de la Cotidianul.

In Frumusani, localitate aflata la 16 kilometri de Bucuresti, pentru o casa cu etaj situata langa padure se cer 45.000 de euro. In localitatea Adunatii Copaceni din judetul Giurgiu, pentru o casa cu trei camere se cer 35.000 de euro. Si in Buftea, proprietarul unei case nou construite din BCA cere tot 35.000 de euro, informeaza Cotidianul.


Articol EXCLUSIV online
Sursa: Cotidianul
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply