Preturile la imobile au scazut in luna octombrie

0

Preturile de vanzare pentru locuintele din Bucuresti au inregistrat o usoara scadere in luna octombrie a acestui an fata de aceeasi perioada din 2010.

Garsonierele din Capitala s-au vandut cu preturi mai mici cu 3% in luna octombrie fata de anul trecut, conform unei analize publicate de MagazinulDeCase.ro. Daca in octombrie 2010, o garsoniera se vindea in medie cu 32.005 euro, anul acesta pretul a fost in jurul sumei de 31.140 de euro.
Comparativ cu anul 2010, cand un apartament cu doua camere se vindea cu 57.000 de euro, preturile de anul acesta au scazut cu aproximativ 7%. Astfel, cumparatorii locuintelor cu doua camere au platit in medie, in octombrie 2011, 53.200 de euro.
Situatia este similara si in cazul apartamentelor cu trei camere. Pretul din luna precedenta a inregistrat o scadere cu 4% fata de anul trecut. Astfel, daca in 2010, era nevoie sa achiti 73.790 de euro pentru un apartament cu trei camere, anul acesta, tot in octombrie, pretul a fost de 70.500 de euro.
Aceeasi analiza efectuata si la finalul lunii septembrie a scos la iveala tot o scadere in ceea ce priveste preturile pentru apartamente si garsoniere. Doar locuintele cu trei camere au fost mai scumpe cu 4% in luna septembrie decat anul trecut.

Sursa: Magazinul de Case.ro
Foto: Dan Vezentan

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply