Pretul corect al apartamentelor din Bucuresti

0

Afla ce spun specialistii despre pretul actual si cel corect al apartamentelor din Bucuresti.

Capital.ro informeaza ca in prezent preturile apartamentelor scad de pe zi ce trece, insa cumparatorii nu se grabesc caci stiu ca timpul trece in favoarea lor.

 Ce spun specialistii despre aceasta situatie

Irina Petrescu, manager partner la Esop Consulting, a declarat pentru Capital.ro ca pretul locuintelor vechi ar trebui sa se situeze in prezent la 550-800 de euro pe metrul patrat in functie de zona in care se afla, facilitati, accesul la mijloacele de transport.

In prezent, avand in vedere conditiile precum ingradirea accesului la credite, in stabilirea pretului corect incepe sa se contureze puterea de cumparare a clientilor, un element de baza in stabilirea pretului corect, mai spune pentru Capital.ro Irina Petrescu.

In acelasi timp, George Ivan, senior consultant in cadrul departamentului rezidential la DTZ Echinox a declarat pentru acelasi site ca in viziunea lui pretul corect pentru un apartament vechi, construit dupa 1980, in functie de cartier, se situeaza undeva intre 700 de euro si 1.500 pe metrul patrat util. Cu toate astea, cei care aleg sa isi vanda locuintele mai vechi vor cere intre 1.000 de euro si 2.000 pentru metrul patrat, ofertele de 1.000 de euro fiind disponibile in cartierele marginase care nu beneficiaza de toate facilitatile.


Articol EXCLUSIV online
Sursa: Capital.ro
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply