Premii si concursuri

4

 
Ai idei practice? Atunci scrie-ne și te premiem!
Da, ai înțeles bine, premiem materialele primite la redacție și publicate în revista Practic Idei!
Poți trimite texte și fotografii și prin poșta clasică (vezi jos adresa), și prin cea electronică ([email protected]), deci prin e-mail! Prin trimiterea textelor și a fotografiilor ne dai dreptul de a le publica în revistă și/sau pe site. Dacă nu ne-ai mai scris, fă-ți curaj și intră în familia Practic! Avem loc pentru oricine are idei practice și vrea să ne împărtășească din experiența lui. Ai scris deja? Cumpără atunci revista Practic Idei să vezi dacă ai câștigat!
Iată ce concursuri avem și ce premii oferim:
Interviu cu specialiști
Premiu: 50 lei fiecare interviu publicat în revistă. Dacă ai certificare într-un domeniu sau experiență de ani de zile și vrei să oferi cititorilor informații utile, scrie-ne și îți vom lua un interviu! Interviurile se pot realiza și pe e-mail.
************
Reportaj practic
Premiu: 150 lei. Ai renovat casa, ai amenajat grădina sau chiar ai pus bazele unei mici afaceri? Indiferent de ce ai reușit să faci, fii mândru și cheamă-ne în vizită la tine. Scrie-ne pe adresa redacției sau pe e-mail: [email protected] sau sună la 0372.106.020  pentru a ne invita la tine!
************
Bricolăm 
Premii: 20-50 lei fiecare scrisoare publicată în revistă. Ești un meșter priceput la tine acasă? Ori poate o gospodină apreciată? Știi să faci economii substanțiale în casa ta? Scrie-ne și trimite-ne poze și poți apărea în paginile revistei!
************
Reciclăm creativ
Premii: 20-50 lei fiecare scrisoare publicată în revistă. Spune cum reciclezi și dai o nouă viață unor obiecte altfel poate bune de aruncat.
************
Renovăm
Premii: 20-50 lei fiecare scrisoare publicată în revistă. Ai reușit să montezi parchet, să zugrăvești, să modernizezi baia sau orice altă încăpere a casei? Împărtășește aceste lucruri!
************
Idei de afaceri
Premii: 20-50 lei fiecare scrisoare publicată în revistă. Ai găsit și fructificat vreo idee bună de a câștiga bani? Spune-ne și nouă!
************
Cititorii mă inspiră
Premii: 10-30 lei fiecare scrisoare publicată în revistă. Scrie-ne ce ai învățat de la cititorii Practic în decursul existenței revistei și trimite-ne poze clare și relevante.
************
Iubim plantele
Premii: 20-50 lei fiecare scrisoare publicată în revistă. Scrie-ne cum îngrijești grădina de legume, via sau livada în această perioadă, pentru a avea roade bogate. Iubești florile? Spune-ne cum le îngrijești în lunile de toamnă, cât de des le uzi și ce îngrășăminte folosești.
************
Să fim sănătoși
Premii: 20-50 lei fiecare scrisoare publicată în revistă. Dacă ai încredere în remediile naturii și dacă ai leacuri naturale, spune-ne și nouă ce rețete ai încercat cu succes!
************
Iubim animalele
Premii: 20-50 lei fiecare scrisoare publicată în revistă. Premiile variază în funcție de complexitatea textului. Scrie-ne despre prietenul tău necuvântător, cu ce îl hrănești, dacă a avut pui, dacă a fost bolnav și cum l-ai tratat și nu uita să ne trimiți poze cât mai reușite!
************
Călătorim
Premii: 20-50 lei fiecare scrisoare publicată în revistă. Descrie locuri, obiceiuri și obiective turistice care merită atenția tuturor.
Nu mai sta pe gânduri! Scrie și trimite și o fotografie cu ceea ce ai realizat. Ii inspiri și pe alții, câștigi bani și aprecieri.
 

Adresa pentru concursuri:

Bd. Decebal nr 25-29, Olympia Tower, sector 3, cod 030964, București – OP 77, CP 208. Poți scrie și pe mail [email protected] Premiile se expediază prin mandat poștal sau se virează în cont în luna in care apare textul publicat in revistă.  Dacă ai vreo problemă ori vreo întrebare legată de revistă, poți suna la 021/317.01.11 sau 0372.106.020, departamentul Scrisori-relații cu cititorii si Raluca Pascalache te va ajuta cu informații.
Foto: Monica Viericiu

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion4 Comments

 1. Draga redactie sunt un mai vechi colaborator al revistei si ma ocup de 30 ani de cresterea iepurilor din care de 5 ani de rasa u.g.g si u.g.a in aceasta perioada va readuc aminte ca trebuie sa vaccinati toti iepurii contra mixomatozei si hemoragiei cu unul din vaccinurile mixohemovirovac sau pestorin. Atebtie la montele din toamna asta nu fortati femelele sa acepte monta daca nu au naprlit total din motivul ca pui care or rezulta vor fi de o calitate inferioara conform cu rasa din care face parte ,folositi unele vitamine pentru ca toate exemplarele de la caldurile care leau suportat sunt slabiti folositi si otetul de mere 1 pe saptamina 8 ml/1 litru apa controlati mai des urechile dezinfectati custile cu ecocid ,clorura de var,ubde e posibil flambarea nu primiti pentru monta alte femele din alte crescatori pot fi aparent sanatoase dar purtatoare de virusi care va poate afecta si iepuri dv.cel mai bine ar fi daca vati inscrie intro asociatie si a participa la sedinte acolo aflati foarte multe informati utile cumparati de la persoane demne de incredere e bine ca de la persoana care cumparati sa discutati cu dnsu la fata locului toate detalile si va recomand ca medic care va poate ajuta la nevoie si cu sfaturi necesare si cu medicamente pe pag.fermadeiepurialba sper sa va mai comunic si in continuare informati utile [ticu victor sat radulesti com.crevenicu jud.teleorman tel. 0247450169 ]

 2. Pingback: Dressing nou | Revista Practic idei

 3. Lapusneanu Stefan

  Buna ziua! Am trimis un articol si niste fotografii prin e-mail redactiei,nu imi dau seama daca le-au primit(e prima data cand am trimis un e-mail…),voUA
  v-au raspuns?

 4. Lapusneanu Stefan

  Buna ziua! Am trimis un articol si niste fotografii prin e-mail redactiei,nu imi dau seama daca le-au primit(e prima data cand am trimis un e-mail…),voUA
  v-au raspuns?

Leave A Reply