Prelungește-ți vacanța! Acesta este mottoul numărului de iulie al revistei Casa și grădina.

0

iulie 2014Prelungește-ți vacanța! Acesta este mottoul numărului de iulie al revistei Casa și grădina.

Ți-am pregătit o serie de amenajări inspirate de vacanțe, care te vor ajuta să-ți decorezi un colț numai al tău. Nu trebuie să investești o avere în casa ta, dacă urmezi sfaturile echipei Casa și grădina, vei găsi soluțiile potrivite pentru toate bugetele. Cele trei interioare prezentate în acest număr au o grămadă de idei inspiraționale pentru apartamente de bloc, iar grădina cu influențe mediteraneene te va duce cu gândul la vacanțele în Grecia.

Pentru că este vară, nu am uitat de relaxarea la umbră: specialiștii noștri îți prezintă cele mai noi sisteme de umbrire, iar partea de planificare a grădinii pas cu pas continuă cu lecția despre alei și structuri.

Petrece-ți vara cu revista Casa și grădina! Preț: 8,9 lei. O găsești la chioșcurile de difuzare a presei.Acesta este mottoul numărului de iulie al revistei Casa și grădina. Ți-am pregătit o serie de amenajări inspirate de vacanțe, care te vor ajuta să-ți decorezi un colț numai al tău. Nu trebuie să investești o avere în casa ta, dacă urmezi sfaturile echipei Casa și grădina, vei găsi soluțiile potrivite pentru toate bugetele. Cele trei interioare prezentate în acest număr au o grămadă de idei inspiraționale pentru apartamente de bloc, iar grădina cu influențe mediteraneene te va duce cu gândul la vacanțele în Grecia.

Prelungește-ți vacanța! Acesta este mottoul numărului de iulie al revistei Casa și grădina.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply