Practic m-a încurajat să confecționez bijuterii

1

Deliana Trifa, Arad
Dragă Practic Idei,
Datorită articolelor despre confecținarea bijuteriilor, am reușit să mă perfecționez în acest sens și să le găsesc apoi un loc potrivit de depozitare.
Îți scriam în nr. 9 din 2012 despre pasiunea mea pentru bijuterii şi confecționarea lor. Pornind de la această pasiune şi încurajată de articolele practice, am continuat confecționarea lor. Şi eu mi-am comandat de pe internet tot felul de accesorii şi cu ajutorul mărgelelor de nisip şi al mărgelelor de sticlă am trecut la confecționarea unor accesorii noi. Îți prezint mai jos câteva dintre modelele create şi pe care le port cu plăcere. Am încercat apoi, în fel şi chip să le organizez şi în cele din urmă am reuşit, depozitându-le într-un sertar mare şi adânc pe un suport din amporă (material termoizolant rămas de la renovarea casei) îmbrăcată în hârtie albă.
Am folosit două asemenea bucăți de amporă pe care le-am suprapus astfel: peste prima am aşezat bijuteriile mai grele, a venit apoi a doua bucată şi peste ea bijuteriile mai uşoare pentru a nu apăsa prea tare pe cele de dedesubt. Încercasem să le țin inițial în tot felul de cufăraşe, dar dura prea mult căutarea, nu mai ştiam ce şi unde am pus. Aşa, este de ajuns să deschid sertarul şi eventual ridic prima amporă şi le am pe toate în fața ochilor. În fotografii am încercat să surprind doar bijuteriile lucrate de mine. Şi eu şi mama mea îți mulțumim pentru premiile câştigate în numărul 12 din 2014. Premiile de la revistă ne aduc mereu bucurie şi imboldul de a împărtăşi şi altora realizările noastre.
Foto: Deliana Trifa

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: cum refolosesti margelele | Revista Practic idei

Leave A Reply