Practic Idei nr. 4 vine cu gând de aniversare!

0
Coperta aniversara 18 ani.
Dragă cititorule,
Se apropie Paștele, așa că grăbește-te să cumperi ediția de aprilie a revistei Practic Idei în care vei găsi multe decorațiuni de sezon și modul de execuție explicat pas cu pas. Află totodată care sunt tendințele în amenajarea dormitorului în 2017 și ce nu se mai poartă. Ți-am pregătit articole despre ciupercile shiitake, leacuri din străbuni, sfaturi pentru cultivarea lămâilor, obiective turistice deosebite în Făgăraș, un loc fascinant din Cambodgia plus multe alte surprize.
Nu doar că sărbătorim Paştele numărul acesta, dar celebrăm şi aniversarea noastră de 18 ani! Cu această ocazie, lansăm o campanie Practic(ă), presărată cu surprize, materiale inedite, gânduri din redacţie şi amintiri cu voi, de-a lungul anilor. Campania se va întinde pe tot parcursul anului, aşa că urmăreşte-ne pe site, Facebook şi neapărat ia numărul acesta al revistei, pentru a afla mai multe detalii.
Mărim premiul pentru reportaje, răsplătim cei mai fideli cititori, publicăm scrisori primite la începutul revistei… Ce să mai, va fi un an plin de amintiri frumoase, în care sperăm să ne facem şi noi prieteni.
Îţi mulţumim că ne-ai fost alături în tot acest timp; am crescut împreună şi am învăţat unii de la alţii!
La mulţi ani, familia Practic!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply