Poți scuti bani meșterind

0

Cornelia Anca Stan, sat Cerneți, jud. Mehedinți
Dragi cititori,
Viața este din ce în ce mai scumpă și banii sunt din ce în ce mai puțini. Cum se spune, nevoia ne învață la multe și fiecare om este cardul său de economii.

Arhiva Practic-Idei
Ne gândim cum și ce să mai facem pentru a mai economisi. Iată câteva idei:
Pentru cumpărături cel mai bine este să profităm de cardurile de fidelitate pe care magazinele le oferă.
Atunci când luăm salariile, să urmărim ofertele din pliante și să ne aprovizionăm pentru toată luna cu strictul necesar.
Dacă plecăm de acasă, să scoatem din priză electrocasnicele ca să economisim energie și să nu ținem lumina aprinsă fără folos.
În momentul când ne spălăm pe dinți, să închidem apa care curge fără folos.
Când ne cumpărăm încălțăminte, de exemplu, mai bine să luăm ceva de calitate care ne ține mai mult. Atunci când ni se tocesc flecurile de la cizme, le putem schimba și acasă, luând de la altele vechi. Sper să vă fie de folos!
Cel mai bine este să ai un ban muncit de tine, mai ales când ești elev! Cred că toți ne putem descurca. Putem să facem multe lucruri acasă la un preț redus sau poate să facem măcar pentru noi ca să rămânem cu banii în buzunar. Putem face acasă o manichiură inspirându-ne din modele de pe internet, sau pur și simplu după imaginație, o pedichiură, o coafură. Putem croșeta botoșei pentru iarnă, milieuri sau să personalizăm bluze.
Trebuie să profităm la maximum de internet pentru in-spirație, dacă nu avem. Se fac bani din referate, eseuri, compuneri sau picturi.
Tot acasă putem să facem mărturii pentru nunți la un preț mai mic. Se fac bani și pe anumite site-uri care ne propun chestionare. Și cel mai simplu este că putem anunța prietenii, și nu numai, pe site-urile de socializare. Vă doresc o primăvară frumoasă!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply