Pomul de Crăciun este probabil plin de gândaci și larve – Poate fi bradul artificial soluția?

1

Tuturor le plac sărbătorile de iarnă: Crăciunul este probabil punctul culminant al trecerii dintre ani și momentul în care oamenii încearcă să se simtă bine, în familie, mâncând diverse bunătățuri și făcând lucruri care le plac foarte mult. Problema este însă că de foarte multe ori se întâmpla ca familiile să aibă oaspeți care nu sunt bineveniți, și aici nu ne referim la soacre și nici la alte persoane, ci efectiv la insectele care ar putea să fie aduse în casă la pachet cu pomul de Crăciun.

Cei care au brad artificial, nu se confruntă cu aceste tipuri de probleme, însă cei care aleg să aducă în casa brazi naturali, riscă să se trezească cu gândaci și larve în casă. Poate că vă veți gândi că iarna, la temperaturi foarte scăzute, nu au cum să apară insecte, însă vă înșelați. Există anumite tipuri de insecte care hibernează iarna și de regulă, își aleg un brad pentru a se adăposti, iar odată ce acestea sunt aduse în casă, la căldură, se vor trezi în scurt timp.

Puteți totuși să creați o atmosferă feerică în perioada sărbătorilor de iarnă fără bătăi de cap și fără musafiri nepoftiți, iată cum:

brad artificial

Idei pentru ambianța de Crăciun

Crăciunul copilăriei ne amintește mereu de zăpada albă strălucitoare și de atmosfera de poveste din jurul bradului împodobit – care nu lipsea niciodată de la această Sărbătoare. Nu trebuie să leneviți în timpul liber dacă vă doriți o seară Magică a Crăciunului.

Puteți realiza din timp, manual, diferite decorațiuni specifice acestei Sărbători, în stil handmade, pentru că nu este foarte dificil, mai ales dacă găsiți în acest articol și câteva idei care vă pot face munca mai ușoară. De exemplu puteți realiza ornamente cum sunt inimioarele din fructe de pădure roșii și alte materiale naturale (mere roșii, frunze de dafin, gutui, conuri și crenguțe de brad), sau puteți picta manual câteva linguri din lemn sau 4-5 becuri ce vor servi drept globuri, decorațiuni simpatice pentru brad sau cadouri adorabile pentru cei dragi, de Crăciun.

decoratiuni craciun

Cui nu i-ar plăcea să admire astfel de lucruri minunate, sau să primească cu emoție asemenea cadouri de poveste? Veți impresiona cu siguranță pe oricine dacă veți realiza chiar voi, cu mâinile voastre, cadourile. Nu uitați că de Crăciun darurile sunt oricum speciale, pentru că își amplifică forța magică, iar dorința de a le primi sau de a le oferi este mai mare ca oricând.

Asigurați-vă că vă veți aminti cu plăcere de seara de 24 Decembrie! Pentru a reuși va trebui să vă împodobiți casa. Cum faceți aceasta? Pentru a obține atmosfera de poveste a Sărbătorilor nu trebuie să lipsească bradul de Crăciun, deoarece el va începe tot spectacolul.

Acesta va fi încărcat cu globuri colorate, ornamente, ghirlande luminoase cu LED, decorațiuni de agățat din materiale, forme și texturi strălucitoare, jucării de pluș, figurine cu imagini din desene animate, cruciulițe, fluturași, fundițe din organza, elemente decorative cu motive de iarnă, globuri pictate manual și altele. Toate vor alcătui un minunat brad de poveste.

brad artificial

Un asemenea brad îl puteți cumpăra din timp, mai ales că pe Internet se comercializează o gamă largă de modele uluitoare de brazi artificiali, din care puteți alege unul potrivit. Un brad artificial de 180 cm, verde-închis, cu numeroase beculețe ale instalației aprinse intre ramurile sale, va străluci feeric într-o cameră suficient de spațioasă. Un astfel de brad se asamblează ușor, are 3 bucăți ale axului central, acestea se pun una peste alta, apoi se desfac crengile și desigur poziționarea sa finală se face într-un suport metalic, foarte rezistent. Bradul este din plastic, are ace 2D sau 3D și un aspect cât mai apropiat de natural.

Pentru a ajuta la extinderea magiei în fiecare an, utilizați mult roșu, pentru că aceasta este culoarea tradițională a Crăciunului. Reîmprospătați interiorul casei astfel încât să fie pe gustul d-voastră, utilizând decorațiuni și accesorii distractive, într-o notă sezonieră, de Crăciun. Bradul artificial de Crăciun poate fi auriu, cu un design strălucitor și pe crengi poate avea o instalație cu luminițe de fibră optică pentru un aspect de vis, incandescent.

pom craciun

Beteala arată deosebit în brad, are un efect extraordinar, dar poate fi kitsch dacă o folosiți pentru realizarea unor mici ornamente care se pun pe mobila din cameră sau pe masa de Crăciun. Pentru a da o notă caldă casei puteți confecționa o coroniță tradițională de Crăciun pe care o veți agăța cu o panglică colorată de ușa unei camere, la o fereastră sau pe ușa principală a casei.

O adevărată feerie puteți obține și în tonuri de gri combinate cu argintiu și roz-pal, mai ales că astfel de nuanțe sunt în trend. Puteți merge pe varianta unor brazi artificiali argintii sau pe ideea de brazi artificiali albi. Un brad de Crăciun argintiu va avea ramurile albe și va crea iluzia unui brad natural cu ramurile acoperite de fulgi de zăpadă, cum este atmosfera de poveste iarna, în munți.

Mai multă ,,zăpadăˮ pe ramurile bradului înseamnă mai multă magie. Un astfel de brad alb artificial va arăta într-un mod special și va crea ambianța de Crăciun festivă, de neuitat. Albul și culoarea roz-deschis sunt preferate și de copii, le amintesc acestora de basme cu zâne și unicorni.

dormitor decoratiuni

Bradul se face de obicei în camera de zi, dar pentru a avea o ambianță frumoasă și în restul casei, de exemplu în baie, puteți să vă pictați perdeaua de duș cu o imagine specifică de iarnă, cu un om de zăpadă. O astfel de perdea de duș este foarte simpatică, oferă o stare de bine, de veselie și ar merge perfect cu nuanțele de culori specifice de iarnă.

Masa de Crăciun este deosebit de importantă de aceea și pe ea puteți așeza în mijloc un brad artificial de dimensiuni mici, auriu sau argintiu, ca un bibelou strălucitor, care să se asorteze perfect cu nuanțele de culori ale ornamentelor ce servesc pentru aranjarea acesteia. La fel de interesanți vor fi pe masă mai mulți brăduți mici sclipitori, sau clasicele sfeșnice smălțuite cu lumânări, pentru a crea un aer festiv. Materialele în culori sidefate sunt perfecte pentru fața de masă.

 

Sursă: Agenția PROMOdesk

Sursă foto: Pixabay, Pexels

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Pomul de Crăciun este probabil plin de gândaci și larve – Poate fi bradul synthetic soluția? | Best Childrens Christmas Books

Leave A Reply