Plita pe gaz sau electrica?

0

Mioara Bolozan, director de marketing Whirlpool Romania iti spune mai multe despre plitele existente pe piata.

Care plita este mai scumpa si de ce: cea pe gaze sau cea electrica?

Nu se poate face o comparatie intre cele doua categorii, pentru ca pretul este dat de complexitatea produsului si de caracteristicile speciale, acestea pot varia la fel de mult si in cazul plitelor electrice, si in al acelora cu gaz.

Cum se curata plitele fara sa se zgarie?

Intretinerea produselor este extrem de importanta, chiar definitorie pentru durata de viata. Acesta este motivul pentru care am creat o gama de accesorii si produse profesionale de intretinere, WPRO, care include si produse de curatat pentru plite – un kit de curatare plite vitoceramice si crema de curatat suprafete inoxidabile, pentru plitele din inox. In cazul in care se prefera produsele din comert, se recomanda utilizarea produselor crema, cu laveta sau burete, niciodata cu bureti abrazivi.

Care sunt cele mai vandute tipuri de plite?

Plitele pe gaz au fost vedetele anilor trecuti, in detrimentul celor electrice. Motivul era convingerea consumatorilor ca o plita electrica presupune un consum de curent care ar putea fi costisitor decat consumul de gaz. Insa, cu timpul, aceasta legenda urbana a mai disparut pentru ca, in realitate, consumul unei plite electrice este foarte mic. In prezent, din ce in ce mai multi consumatori sun atrasi de variantele vitroceramice, care au un design deosebit si includ multe functii.


Productie: Petra C. Ene
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply