Placi ceramice ce revolutioneaza amenajarea casei tale

0

Noua colectie de placi ceramice Crystal Ker de la Gardenia Orchidea disponibile in concept store-ul Trends&Ideas revolutioneaza ideea de reamenajare a caminului tau.

Cu cele doua game ale sale, Luxoring si Leather, placile ceramice Crystal Ker reprezinta un proiect ambitios care combina designul placilor fine de ceramica cu o tehnologie de productie revolutionara.

Nu mai trebuie sa spargi faianta

Placile portelanate subtiri se instaleaza direct peste faianta si gresia existente. Asa ca poti uita de resturi, praf sau zgomot, iar locuinta ta va avea un aer proaspat si in tendinte ori de cate ori iti doresti, fara batai de cap.

Faianta de 3mm

Colectia Crystal Ker ofera faianta extrafina de 3mm asortata cu gresie in doua formate: o prima varianta de doar 3.5mm grosime, ce este ranforsta cu o plasa densa din fibra de sticla aplicata pe spatele placii pentru o rezistenta sporita, si o a doua varianta de 4.5mm grosime, care indeplineste toate cerintele unei placi portelanate de 9mm.

Avand drept inspiratie culorile si textura metalelor pretioase, gama Luxoring da prestanta si farmec casei tale. Aspectul satinat si detaliile dantelate ale placilor ceramice, disponibile in culorile White, Ivory, Black si Gold, confera personalitate oricarui interior.

Disponibile: in magazinul Trends&Ideas – Str. Clucerului nr. 2, sector 1, Bucuresti.
Programul: luni-vineri: 10-19, sambata: 11-14.


Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply