Placi ceramice ce imita lemnul

1

Ultima tendinta in ceea ce priveste amenajarea bailor sunt placile ceramice ce imita lemnul sau piatra.

Placile ceramice ce imita texturile naturale sunt, in general, abrazive, nu lucesc, sunt nesmaltuite si tratate cu rasini speciale. Un mare avantaj al acestor placi este faptul ca ele se imbina perfect, fiind, de obicei, placi rectificate (taiate in unghi drept, nu necesita rostuire).

Astfel de modele de placi poti gasi la preturi relativ mici in Bucuresti pe strada Cascadelor sau in showroomurile de renume din tara. Daca cumva inclini sa le iei dintr-un astfel de showroom, ar fi bine sa stii ca cei de acolo te pot sfatui in legatura cu cel mai bun abraziv pentru placile cumparate sau chiar cu o echipa de mesteri profesionisti.

Pentru a sparge monotonia ce poate aparea intr-o astfel de baie este recomandat sa alternezi si sa te joci cu placi de dimensiuni si texturi diferite.

Nu uita ca de fiecare data cand achizitionezi placi ceramice sa cumperi cateva bucati in plus decat necesarul pe care ti l-ai calculat din start, pentru ca unele dintre ele se pot sparge in timpul lucrarilor sau al transportului.

Linkuri utile: Casa de Casa, Gresiesifaianta.com, Cesarom.ro


Articol publicat in revista Casa si gradina
Productie: Petra C. Ene

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Am si eu placi ceramice ce imita lemnul in baie, bucatarie si pe hol, imi place foarte mult modelul acesta si imitatia de lemn.

Leave A Reply