5 piese moderne pentru living

1

Duetul imbatabil alb-lemn natur

O ipostază tradițională ce pare să nu-şi piardă farmecul! Alăturarea reuşită dintre textura fibroasă a lemnului natur şi finisajul lucios rămâne o variantă de luat în calcul pentru interioarele moderne, cu influențe scandinave. Comoda TV Quatre aparține brandului La Forma şi poate fi achiziționată prin Scandinavian Design House. Prețul îl afli la cerere. Produsul este realizat din lemn masiv de frasin şi MDF. L 134 x l 45 x h 56 cm.

Foto: BoConcept
Foto: BoConcept

Mărțişor electric

Mai este puțin până la debutul oficial al primăverii, aşa că de ce să nu alegi anul acesta un mărțişor neconvențional? Un produs inedit prin prezență şi spectaculos prin concept, lampa 
Super-Light Classic, brand Kraud, aduce o perspectivă nouă asupra becului clasic, „înfăşurat“ de această dată în propriul fir. Lampa (diametru 20 x h 30 cm) poate fi achiziționată prin comandă pe site-ul www.connox.com, la prețul de 963 lei (fără taxe de transport).

Foto: www.connox.com
Foto: www.connox.com

Design sculptural

O prezență remarcabilă, ce domină decorul din jur, suportul pentru lumânări Naked, realizat de designerul Søren Refsgaard pentru brandul Stelton, conferă un aer dramatic amenajării. Produsul este realizat din oțel şi silicon şi poate fi achiziționat de pe site-ul www.madeindesign.co.uk, la prețul de 570 lei (fără taxe de transport).

Foto: www.madeindesign.com
Foto: www.madeindesign.com

Încăpătoare, pufoasă şi cu un aer cât se poate de actual, compoziția modulară Cubico poate găzdui toată suita de prieteni!

Dacă spațiul îți permite, optează pentru un sistem de canapele modular, de dimensiuni impresionante. Nu doar că te vei putea bucura de prezența cât mai multor invitați, dar şi clipele personale de relaxare devin o adevărată plăcere, cufundat în pernele moi ale colțarului. Cubico are brațele din piele şi corpul dehusabil. Pernele decorative propun un model floral balinez. Canapeaua cu patru locuri costă 16.967 lei prin La Maison Coloniale.

Foto: La Maison Coloniale
Foto: La Maison Coloniale

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Îți facem cunoștiință cu celebrul Philippe Starck

Leave A Reply