Picturi murale

1

Lucrez la grădiniță și, cum le‑am promis colegelor, vă povestesc cum am reușit să înveselim pereții grădiniței noastre și să facem și pe această cale un loc cât mai plăcut prichindeilor care ne trec pragul, dar și celor mai mari. Totul a început cu propunerea unei colege de a picta pe pereți scene sau personaje din povești sau din desene animate.
Pentru că soția celui care urma să realizeze picturile a rămas însărcinată şi a avut o sarcină cu probleme, el nu a mai reuşit să ne ajute, astfel că ne-am văzut puse într-o situație deloc plăcută: culorile fuseseră deja cumpărate, copiii, părinții, noi cu toții fuseserăm foarte încântați şi totul risca să se transforme într-o mare dezamăgire. Soluția a venit de la o altă colegă, talentată la desen. Ea a mărit şi a desenat cu creionul pe pereți personajele, iar noi, împreună cu o mămică, am reuşit apoi să umplem cu diverse culori ceea ce desenase ea. O altă mămică a venit şi a realizat „luminile şi umbrele” şi a mai corectat ce scăpase, astfel că, în final, cu ajutorul tuturor, am fost foarte mulțumiți de rezultate şi noi, şi copiii.
Sper ca articolul să vă inspire şi să vă dea curaj să realizați, la rândul vostru, lucruri frumoase în camera copiilor. Vă dorim spor la treabă și abia așteptăm să vedem proiectele voastre în paginile revistei!
Deliana Trifa, Arad

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Foarte frumos, felicitari pentru ce ati reusit sa realizati. Arta pe pereti. Desenele au iesit foarte bine.

Leave A Reply