(P)Evită igrasia: hidroizolează-ţi corect locuinţa!

0

 

6.Igolflex N

Procesul de hidroizolare este una dintre cele mai importante etape în construcţia sau renovarea unei case. Cu siguranţă nu îţi doreşti ca locuinţa ta să devină nesigură, iar pereţii să fie împânziţi de pete de apă sau igrasie.

Mai mult chiar, infiltraţiile atrag costuri majore pentru reparaţii şi pot scădea substanţial valoarea locuinţei. Tocmai pentru a evita astfel de probleme majore, trebuie să priveşti hidroizolarea ca pe o soluţie pe termen lung care îţi protejează locuinţa.

Astfel, specialiştii Sika te sfătuiesc ca, dacă ai în plan noi proiecte de construcţii sau renovare, să nu uiţi să incluzi în buget şi lucrări de impermeabilizare.

Pentru o hidroizolare corectă, Sika Igasol-101 este produsul potrivit. Acesta este un strat de acoperire flexibil pe bază de emulsie de bitum modificat cu polimeri.

Sika Igasol-101 este folosit pentru impermeabilizarea împotriva infiltraţiilor de apă şi a umezelii în cazul structurilor din beton sau caramidă. Mai mult chiar, produsul poate fi folosit atât sub nivelul terenului, la fundaţii, cât şi deasupra acestuia.

Igasol_Emulsion_SG

Soluţia recomandată de specialiştii Sika are avantajul unei aplicări uşoare, pe care o poţi face chiar tu. Sika Igasol-101 poate fi aplicat prin pulverizare sau cu ajutorul unei pensule sau a unui trafalet, în două straturi, astfel având o eficienţă ridicată şi o durată de viaţă mai lungă.

Un alt aspect de care trebuie să ţii cont la realizarea lucrărilor de impermeabilizare este pregătirea stratului suport. Este important de ştiut că un strat suport neted îţi asigură garanţia unei lucrări reuşite.

Sika Igasol-101 poate fi găsit în reţelele DIY partenere, Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage, în găleţi de 12 litri. Pentru mai multe detalii despre soluţiile Sika special create pentru impermeabilizări, dar şi despre alte produse, vizitează www.sika.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply