Personalizarea ferestrelor termopan

0

Nu te sfii sa combini autocolante pentru a realiza un decor viu. Citeste in continuare mai multe detalii.

In urma cu putini ani, cu totii ne doream sa schimbam tamplaria veche a ferestrelor pentru ca nu izola si facea condens. Dar oferta firmelor de tamplarie PVC si geamuri termopan era foarte saraca, asa ca, in scurt timp, foarte multe persoane au achizitionat unele ieftine. Pentru ca se dorea a fi o afacere buna cu foarte putine investitii, firmele asigurau si montajul care de cele mai multe ori nu era satisfacator. Si, peste noapte, ne-am trezit cu ferestre termopan, cu tamplarie din PVC, inestetice, prost montate si de calitate indoielnica. Acum e mai usor sa facem diferenta, pentru ca au aparut pe piata numeroase produse de calitate la care se ofera garantie indelungata si au finisaje impecabile.

Daca vrei sa schimbi aspectul ieftin

Poti incerca o metoda foarte simpla. Lipeste autocolante vesele care vor atrage privirea si astfel vei masca imperfectiunile de montaj.

La bucatarie poti incerca sa creezi o rama a geamului inspirata de mozaicurile marocane, dand un aspect exotic ferestrei tale.

Cum procedezi

Primul pas e sa degresezi foarte bine tamplaria cu solutie pentru ferestre sau spirt. Apoi sterge-o pentru a nu rămâne umeda. La final, lipeste autocolantul si elimina surplusul, in cazul in care exista, cu un cutter.

Gasesti autocolante in magazinele de home&deco. Cele din imagine sunt cumparate din magazinul Domi, aflat in incinta complexului Auchan Pantelimon. Pret: 6 lei setul de 8 autocolante patrate.


Articol publicat in revista Casa si gradina
Text: Mihaela Radu
Foto: Bogdan Popescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply