Pepiniera, ajutorul pentru orice grădinar de ocazie

0

Când ai o grădină mare ai face tot ce este omenește posibil ca să îi dai aspectul acela de poveste, pe care îl vezi in revistele de specialitate pe sectorul de amenajări exterioare. Încerci tot felul de semințe de flori, îngrășăminte și plante de grădină, numai ca să o faci să fie de vis.

Din păcate, de cele mai multe ori rămâi dezamăgit de pe urma acestor experimente. Foarte des se întâmplă ca semințele nici măcar să nu încolțească și, cel mai probabil, ai folosit în mod greșit îngrășămintele. Iar plantele, dacă au reușit încă să își mențină aspectul plăcut, ajung să fie încolțite de buruieni sau să capete tot felul de paraziți sau boli.

E clar că aspectul final al grădinii are de suferit. Din păcate, nici timpul nu îți permite să te ocupi așa cum ai vrea de grădină. Ce ar trebui făcut în acest caz?

Răspunsul e cât se poate de simplu! Achiziționarea din cadrul unei pepiniere a unor arbuști, arbori și plante decorative este poate una dintre cele mai sigure, dar și mai facile soluții.

Pe pepinieracomana.ro se găsește o varietate de astfel de plante de gradina, precum tuia, gard viu de tuia, tuia Smaragd, mesteacăn, platan, buxus, lemn câinesc. Toate acestea sunt deja ajunse la dimensiunile ideale, pentru a putea fi plantate în grădina personală. Nu va trebui să vă faceți griji legate de procesul de creștere sau de întreținere al acestora. Avantajul plantelor crescute la o pepinieră, precum cea din Comana, este dat de faptul că sunt perfect aclimatizate. În plus, cumpărarea acestora vine la pachet și cu sfaturi din partea experților botaniști.

Dacă vreți să vă decorați grădina, tuia rămâne una dintre cele mai populare astfel de plante. Indiferent de speciile alese, că sunt gard viu tuia sau tuia smaragd, nu vor necesita multă întreținere pentru a arăta impecabil, fascinant. Tuia Smaragd poate ajunge și la dimensiuni de 10, chiar 15 cm. Creșterea accelerată, precum și adaptarea sa la orice tip de sol îl face să devină alegerea ideală. De asemenea, crește la fel de armonios oriunde, indiferent că locul ales pentru plantare este însorit sau se află în semiumbră.

Tuia de vânzare puteți găsi pe pagina mai sus menționată!

Arborii (mesteacăn, platan) sunt ideali pentru a fi cultivați în zonele poluate. Dacă știți că stați într-o zonă de acest fel, vă puteți cultiva câțiva astfel de arbori. În așa fel, veți avea siguranța că aerul se va purifica treptat. Sunt rezistenți la ger, dar totodată și la secetă.

Tuia Aurea poate să fie una dintre cele mai bune variante pentru cei care vor un soi pitic de conifer. Chiar de e iarnă, chiar de e vară, tot timpul vor arăta la fel, cu o coroană deasă și bogată, mereu verde.

Indiferent de ce preferințe ați avea în ceea ce privește amenajarea grădinii, pe pepinieracomana.ro veți găsi toate soiurile de care aveți nevoie. În așa fel, spațiul verde din fața casei va arăta impecabil oricând, fără niciun fel de excepție!

Accesați pagina de mai sus și vă veți convinge de acest lucru, soluțiile oferite au prețuri mai mult decât convenabile!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply