Pentru odaia nepotului, am luat mobilă pe comandă (I)

0

Revin cu o scurtă relatare despre felul în care am gândit noi camera copilului din familia noastră, nepotul meu.
Când echipa redacției a participat la inaugurarea apartamentului Lilianei, fiica mea cea mare (nr. 3/2007), am promis că vă trimitem fotografii cu odaia lui Cătălin, nepotul meu. Iată că mă țin de cuvânt și vă povestesc ce transformări a suferit de atunci camera.
Copiii mei puseseră atunci doar termopan în cameră și o zugrăviseră (culoarea vernil), dar pe parcurs au montat altă ușă (4.000 lei), motiv pentru care a trebuit să mai dea cu vopsea lavabilă o dată schimbând culoarea zugrăvelii în albastru, deoarece și parchetul tot finisaj  albastru avea.

camera copilului, mobila
Foto: arhiva personală
Au achiziționat o găleată de 10 litri de vopsea lavabilă Aplalux (85 lei) și un tub de colorant Mixt albastru (15 lei); pentru a obține culoarea dorită, meșterul a trebuit să dea întâi o dată cu alb peste verde, pentru a acoperi mai bine și abia după aceea cu albastru. A urmat apoi schimbarea mobilei pe care am făcut-o la comandă. Fiind camera copilului au ales să combine mai multe culori ca să fie cât mai veselă. Această mobilă  a costat 2.500 lei plus 300 lei biroul pentru calculator, la care s-au adăugat chetuielile pentru calculator (2.000 lei) și scaunul ergonomic (100 lei).
Am pus perdea cu Spiderman (80 lei), covoare cu același erou (160 lei 2 bucăți) fiindcă este preferatul lui Cătălin, un dulap din plastic cu sertar pentru jucării mici (80 lei), tablouri cu desene pentru copii (25 lei setul de 3 bucăți), lustră gen avion (70 lei), steluțe fosforescente pe tavan, care noaptea arată ca un cer înstelat (4 lei costă un set de 5-6 bucăți), lenjerii creponate numai cu desene (60 lei bucata), pătură cu Spiderman (50 lei), pilotă la fel (90 lei).
Steluța Boanță, București
Găsești continuarea articolului aici!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply