Pentru odaia nepotului, am luat mobilă pe comandă (II)

0

Să amenajezi camera copilului poate fi o piatră de încercare pentru părinți. Am promis că vă trimitem fotografii cu odaia lui Cătălin, nepotul meu. Iată că mă țin de cuvânt și vă povestesc ce transformări a suferit camera pentru a fi pe placul lui.
Citește prima parte a articolului aici!
Cătălin are și o pernă fantezie, care este în formă de mașină decapotabilă, bleu cu roțile negre, confecționată din catifea și pentru care am achitat suma de 50 lei. Patul este extensibil, așa că nepotul se va putea folosi de el până mai târziu. Pe mobilă și-au găsit locul multe jucării din pluș și la capătul patului câteva iconițe.
Cam asta conține camera nepotului Cătălin. Aici doarme, aici se joacă, aici face lecțiile, că doar e boboc în clasa I și este un elev foarte conștiincios. Se trezește înainte să sune ceasul, îl ia de pe raft și stă în pat cu ceasul în mâini până când sună, ca nu cumva să nu ajungă la timp la școală, deși nu e niciodată singur acasă. Sper să placă și altor mămici ideile părinților lui Cătălin și să le fie de folos pentru aranjarea camerei copilului.
Vă mulțumesc pentru premiile acordate în nr. 8 și 9 ale revistei Practic-Idei.  Îmi pare rău că s-a terminat concursul cu vacanța, aș fi avut multe scrisori de trimis la el. Sper să îl reluați curând, poate în varianta de iarnă, căci mulți cititori mai pleacă în călătorii de sărbători și ar avea ce povesti despre locurile pe care le vizitează.
Vă doresc cât mai multe apariții ale revistei și cât mai mulți cititori, sănătate și putere de muncă, iar cititorilor să le fie de folos revista cu toate ideile și sfaturile ei.
 Steluța Boanță, București

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply