Pentru living în tendințe II

0
Pentru living în tendințe
www.pixabay.com
Dragi cititori, continuăm articolul început aici.
5. Cărămidă. Fie că dezvelim de tencuială cărămida existentă și o curățăm bine, fie că ridicăm deasupra un segment de perete din cărămidă decorativă sau optăm pentru faianță cu aspect de cărămidă, este la modă. Se potrivește excelent împreună cu un decor minimalist, industrial sau modern. Atenție, alege un singur element decorativ pentru perete – fie îl vopsești în bleumarin, fie îl acoperi în cărămidă. Accentul trebuie să cadă pe un perete îndrăzneț, care fură privirea de la intrarea în cameră; dacă folosești două tehnici sau culori diferite pentru doi pereți, se anulează reciproc și nu mai pare niciunul ieșit din comun.
6. Pattern-uri. Când vine vorba despre țesături (draperii, covoare, cuverturi sau perne pentru canapea), alege modele geometrice, pattern-uri abstracte și mai știi regula care îți interzice să combini dungile cu  buline sau romburi? Uit-o. Anul acesta este voie la combinații de culori și forme, atâta timp cât se regăsesc ca accente într-un decor altfel neutru sau monocrom.
7. Decorațiuni. Optează pentru câteva decorațiuni care să fie, de fapt, obiecte de artă. Alege de la târgurile handmade sculpturi artistice, picturi abstracte sau, cele mai căutate în acest sezon, obiectele din sticlă suflată. Renunță la decorațiuni de serie care adună praf pe etajere și crează senzația de agomerație, iar în schimb susține micii artizani și artiști locali cu produse unicat.
Pentru living în tendințe
www.pixabay.com
8. Print-uri. Le amintim separat de decorațiuni, deoarece printurile în tendințe anul acesta sunt uriașe. Pot decora cu ușurință 1/3 dintr-un perete și se folosesc cu rame transparente, albe sau negre. În ceea ce privește conținutul, poți printa la comandă modele abstracte sau modele simple repetitive (asemănător tapetului), precum și imagini supradimensionate cu fluturi sau albine, care sunt în vogă acum.
9. Plută. Folosit ca material de finisaj, pluta are multiple avantaje. Este ieftină, ușor de transportat și ușor de instalat pe orice perete. Acoperă imperfecțiunile acestuia, oferă un aspect jucăuș de birou/școală și
poate fi folosită pentru bilețele, fotografii etc.
Cătălina Vieru

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply