Pentru Dragobete am făcut perne cu formă de inimă

1
masa cu perne inima
Foto: Maria Sălăjan
Maria Sălăjan, Baia-Mare
Dragi redactori, Vă mulțumim din suflet pentru că existați! Vă mulțumim pentru premiu, vă mulțumim din suflet că ne apreciați munca, premiindu-ne produsele pe care le facem din “nimicuri”. Vin cu o idee de afaceri de sezon, pentru luna iubirii.
Așa cum v-am mai scris și în alte articole, sunt pasionată de croitorie și de multe ori realizez obiecte decorative sau utile din resturi de materiale pe care alții le aruncă. Nu fac toate acestea singură, am un ajutor de nădejde. Soțul meu, deși este bolnav, are epilepsie după accidentul vascular, mă ajută mereu la produsele pe care le creez. Eu le desenez conturul, iar el le taie, apoi după ce le cos, le întorc și le calc. Pernițele, de exemplu, el le umple cu vată. Mă ajută mult, în munca mea de a face mereu produse frumoase și ingenioase. De Dragobete am făcut o expoziție din nimicuri, la Cubul pensionarilor Caspev, din Baia Mare. Pentru că în februarie multe persoane cumpără decorațiuni cu tema iubirii, aceste pernițe pot deveni ușor o sursă de venituri suplimentare. Puteți broda pe ele mesaje personalizate și puteți participa la târguri și expoziții cu vânzare organizate în toată țara în această lună. Uneori se cere o taxă pentru standul cu produse, dar alteori, participarea este gratuită și astfel nu pierdeți nimic dacă expuneți produsele și nu aveți cumprători. Vă dorim să aveți o lună minunată, plină de iubire, multă sănătate și spor în toate!

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. 312 zile de ceartă?? Păi cine ar mai sta een așa cuplu dacă ar fi o ceartă aproape ziinlcă? Eu nici nu mai țin minte ce2nd a fost ultima dată ce2nd ne-am certat

Leave A Reply